Bonprix ruhák milyen méretezésűek? Főleg Takkóból van most pólója, abból a 146/152-es méret picit hosszú. Akkor a Bonprixtől mekkora kellene szerintetek?
Én szoktam rendelni Bonprixtől, felnőtt és gyerekruhákat is, még nem fürödtem be, megbízhatóan hozták 1 héten belül mindig. 2014 régen volt, én 2020ban már rendelgettem tőlük és sosem volt gond.
Amúgy babaruháknál a méretezés olyasmi, mint a H&M-ben, legalábbis amiket én vettem rugikat, kezeslábast, az megfelelt az univerzális 68-72 stb méretezésnek. Gyerekruhákat még nem vettem, mert még mindig a 84-92 méreteknél tartunk (ezek is ugyanúgy megfelelnek bármelyik másik üzletben a méretezéssel), viszont a felnőtt ruháknál valóban igaz, hogy ha veszel egy 36-os nadrágot, akkor az inkább 38-40-es méretnek felel meg. Viszont termékenként eltér, a honlapon sokan írtak visszajelzéseket, érdemes elolvasni, ha 10 hozzászólásból 9 a méretről panaszkodik, akkor az valószínűleg tényleg nem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!