Ajándékozni szeretnék újszülött babának ruhát,bodyt,együttest,de nem tudom milyen méret a jó?A neten való rendelésnél meg kell adni a méretet,ezért tanácstalan vagyok,egy nagypapa.
56 szokott lenni álltalában
Próbáld kideríteni mekkora méreteket mérnek az ultrhangon
56-ost felesleges venni. Egyrészt a szülei már tuti vettek, másrészt csak pár hétig lehet max használni (mondjuk ha kislány, és korán jön, akkor lehet egy hónapig. LEHET.).
A méretek 6-osával mennek felfelé, tehát a következő méret 62-es (0-3 hónapos korig általában) és 74-es (3-6 hónapos korig általában).
62-eset is általában már megveszik a szülők előre, így azt sem a legcélszerűbb.
Mi újdonsült szülőkként igazából annak örültünk a legjobban, mikor 74, 80-as ruhákat kaptunk, tehát jó előre. Ilyenkor viszont figyelembe kell venni, hogy ugye ha már 6 hónapos ruha jó rá, az május-június, ha most született, tehát téli ruhát nem éri meg venni.
Szerintem legegyszerűbb lenne ha megkérdeznéd a szülőktől, hanyas méretű ruhából vehetsz ajándékot, így elkerülhető a kellemetlenség.
62essel nem nagyon tudsz mellé lőni, a nagyobbakkal annál inkább.
Nekünk van egy rakat Nyári cuccunk, az a baj, tél van... Persze aláöltözetnek jó, de nem arra szánták.
Esetleg vásárlási utalvány, aztán majd mondd meg, hogy mutassák meg mit vettek, így tuti az lesz belőle, ami kell.
Nem vennék ruhát ajándékba így. Ki tudja, milyen ütemben nő. A barátnőm fia 3 hónaposan 6-9 hós méretet hord, mert hosszú baba. Más ismerős gyereke meg sokáig hordott kis méretet, mert inkább széltében nőtt, mint hosszra.
Vegyél utalványt, majd vesznek belőle valamit, amire szükségük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!