Mennyi 50-es méretű újszülött ruhát érdemes venni?
50cm-el született a fiam. Egyből 56al kezdtük, az 50es kicsi volt
Az 56 is max 1 hónapig volt jó.
Októberben jön a hugi, 1db 50es sem szerzünk be
Szia! Én általában túlméretezett overálokkal találkoztam, tehát abból elvileg jó lehet tél végéig az 56/62.
Nálunk az első gyerek hamar belenőtt az 56-os méretbe, nem kellett 50-es, viszont a második gyerekünk kisebb súllyal született, így születése után vettünk 50-es ruhákat.
Mind a két gyerekem 50cm-el született, és kellett az 50-es ruha! A fiamnál elég sokáig is használtuk, főleg ami kicsit nagyobb méretezés volt.
Persze biztos jó lett volna az 56-os is, mondván majd belenőnek, de én szerettem, hogy szépen áll rajtuk a ruha, hogy nem kell felhajtani az ujját stb.
Szóval én készültem mind a két gyereknek 50-es ruhákkal.
Az elsőnél még nekem is mondta mindenki, hogy nem kell 50-es, 56-os is alig, mert hogy kb egy hét alatt kinövi. Akkor nem is vettem sokat, aztán olyan kis bénán álltak rajta a ruhák, hogy vennem kellett pár szett 50-est.
A másodiknál már felkészültem. Vettem 6 bodyt, 6 rugit.
Overálból nem vennék 50-est, mert akkor vehetsz még egyet a tél folyamán. Abból 56-62-es elég lesz.
Se lányomra, se fiamra nem volt jó az 50-es, pedig a lányom 49 cm volt, de hozzá 3300 és az egy darab ajándékba kapott 50-es body úgy feszült rajta, hogy áá...
Nyílván márkafüggő is, de ez épp egy jó nagy méretezésű hm volt. Ebből hordta az 56-osokat is.
Azért lepontoztok, mert vettem 50-es ruhákat a gyerekeimnek és használtuk is?🤔
Istenem😅
3 gyerekem van
1 58 cm volt így 62 kellett
2 54 cm ott 56 kellett
3 is 54 cm volt itt is 56 os kellett.
Szerintem 3-4 db legyen, de ha megszületett és 50 es kell apa vegyen amíg korházba vagytok.
Én nem vennék 50es méretet előre. Ha kell, akkor max valakit elküldök, vagy rendelek 56ból is csak pár darabot vettem. Novemberi baba lesz, overálból téli monello csillagot vettem, a legkisebb méretben (68-as,de ez alapból egy lazább szabású megoldás).
Én anno 58 centivel születtem, a szüleim a hajukra kenhették az 50-56-os ruhákat😅 a nagyszülők szaladtak ruhát venni, mert nem készültek nagy babára.
Időre született, normál méretű újszülöttre kicsi az 50-es méret.
A lányom 3100 gr és 50 cm volt születésekor és 56-os méret kellett neki. Nem lógott rajta. Én semennyit nem vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!