Mennyi 50-es méretű újszülött ruhát érdemes venni?
"Tényleg hagynom kellett volna, hogy ilyen kényelmetlen darabokban legyen egy-két hónapig?"
Egy pár zokni kívülről megoldotta volna a problémát.
Hosszra jó méretű rugdalózónál is előfordulhat ilyen.
Kisfiam időre született 46 cm-vel és 3160 grammal, hatalmasak voltak rá az 56-os ruhák. Ráadtam az 56-os talpas nadrágot, konkrétan 10 cm lógott rajta, ahol a lábának kellett volna lennie :) derèkban is nagyok voltak. Kb másfél hónapig 56-os méretet hordott.
50-es ruhákat nem készítettem mert mindenki azt mondta, 1 hét alatt kinövi úgyis. Hát, kellett volna neki 3 hét tuti, így a második gyerkőcnek biztosan készíteni fogok kisebb méreteket is.
15-ös, próbálom elképzelni, mi lenne ebben a praktikum, de nem sikerül. Egyébként épp emiatt a lábfelhúzás miatt body-kat vettem, és hozzá külön talpas nadrágot. Volt annyi ideig pici, hogy bőven megérte ezeket születése után megvenni.
Kérdező, a lényeg az lenne, hogy ne ruházz be 50-es ruhákba, amíg nem tudod ténylegesen, mekkora lesz a babád születéskor.
19, na vajon mi? Az, hogy a zokni rögzíti a rugit és nem húzza ki a szárából a lábát, hiába rugdal. Másnál láttam, bevált.
Nekünk egyébként nem volt ilyen gondunk, a legeslegkényelmesebb ruhadarabnak bizonyult a rugdalózó, nyolchónapos korig éjjel-nappal abban volt.
Ellenben a talpas nadrág nekünk pénzkidobás volt. Nyomta a köldökét a legpuhább passzés is és folyton lecsúszott róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!