Takkoban van téli gyerek overál? 98as fiú és lány is kéne.
Odamész, megnézed.
Googli, tel.szám keresés, felhívod.
Szivessen. 😉
Spec igen, unatkoztam és olvasgattam és újra előjött ez a kérdés, baj?
Írtam, lehet telefonálni is. 😉😘🤷♀️
4es csak, hogy végképp kiborulj rajtam, igen unatkozom, alszik a lányom, a tv meg nem érdekel.
Takko honlap... méretre rászűrve nincs, de ha magára az overál szóra szűrsz, akkor is csak 74ig dob ki 2 félét.
Szivessen.
Egyébként meg, ha ezen az oldalon feltesz valaki egy ilyen láma kérdést úgy mégis mire számít? Hemzseg az oldal a trolloktól és igen, jelen esetben én is az voltam, de legalább ártó szándék nélkül, de akár lehettem volna tetű is és beírom, hogy ja persze van, ma vettem a lányomnak. Akkor rohantok, mert azt írtam, hogy van, közben pedig maga a takko honlapja szerint nincs? Tényleg? Lehet rám berágni, de gondolkozni sem ártana néha. 🤷♀️
Anonim: Igen, nekem is ez lett volna rögtön,ami beugrik, hogy honlap,telefon..Mert bizonyára nem tud csak úgy elugrani megnézni, és ha kettő kell neki, lehet,hogy két gyerek...Akkor meg főleg nem egyszerű.
Mire itt beírnám a kérdést,mire egy héten egyszer megjelennek a kérdések... A honlap és telefon pedig rögtön és pár perc.
Csak még annyit: a szívesen az egy s. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!