Lehet valahonnan rendelni f&f gyerek kabátot? Egyik ruhás csoportban láttam lefotózva,de itt nálunk a tescoba nincs.Másik tesco meg messze van.
Nem
Max babás csoportban megkérsz valakit, hogy menjen be és postázzon neked..
Pepcos cuccokbàl làttam màr ilyet
Àltalàban amennyibe kerül + foxpost/ posta ára
Simán lojalitásból szoktàk
Szia! Én sok mindent szereztem már be így, valaki megvette nekem és utaltam az árat, postaköltséget (előre).
A pk. postán maradóként 915 Ft (500 gramm-ig) vagy 1795 Ft (2 kg-ig). Pont most érkezett Decathlon kabát és 915 Ft volt a pk 🙂
Én is vettem már másnak, nekem is vettek, nem volt probléma. 🙂 Pedig idegen emberek, csak egy csoportban voltunk.
Amúgy én Pepco, Sinsay csoportokban is tag vagyok és tök jó közösség, segítünk egymásnak. Főleg az utóbbit szeretem. Lemérjük egymásnak a rendelt ruhákat, ha valaki 2 méret közt van nagy segítség. Megosztjuk tapasztalatainkat, stb
H&M és egy vegyes csoportnál (többek közt F&F) is aktív vagyok, ezek is jók.
De nyilván szivessèg, de úgy lennèk vele ha jàrnèk mondjuk tescoba, hogy nekem semmibe, max 5 percembe kerül..
Utal az illető, postàra adom neki, ha nem, akkor visszaviszem a cuccot.
Aztán, ha nekem kell valami, akkor nekem pedig más segít..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!