Szerintetek gáz előre ruhákat vásárolni?
27 éves vagyok, nincs még gyerekünk, de 5 éven belül szeretnénk mindenképp. Mindig is imádtam a babaruhákat, de mostanság eszembe jutott sokszor, hogy ha látok valami nagyon tetszetős darabot jó áron, akkor lehet meg kellene venni
Hiszen sok helyet nem foglal, pár éven belül pedig úgyis be kell majd szerezni babaruhákat, legalábbis reméljük. :) Persze nem nagy tételben, hanem tényleg amikor valami extra jó áron van és megkapja a szemem. Szerintetek ez fura lenne?
Hát ha annyira akarsz...
De a helyedben rövid bodyt mernék csak, abból is uniszex színt. Mi lesz ha veszel kislány ruhát, de fiú lesz? Vagy megtetszik egy hosszú nadrág, de mire belenőne nyár lesz? Kb a rövid body az egyetlen ruhadarab amit bármikor rá tudsz adni majd a gyerekedre.
Köszönöm a válaszokat, gondoltam hogy vegyes vélemények lesznek. :) Nem vagyok elborulva azért teljesen, szóval nem lesz itt külön szekrény de még fiók se ezeknek a dolgoknak, szimplán csak megfordult a fejemben hogy néha fillérekért látom olyan aranyosat, később pedig majd úgyis meg kell venni, de addigra már ez a konkrét dolog tuti nem lesz. De ez csak ilyen fél perces gondolat, nem kattogok ezen folyamatosan, nem vagyok mániás. :)
Kifejezetten lányos/fiús dolgot egyébként nem is mernék, csak általánosat. Köszi a véleményeket.
Figyelj, ha jó árban van valami, megéri megvenni! Ha később úgyis fog kelleni. Én régebben ruházati raktárban dolgoztam külföldön, fillérekért lehetett ott is venni gyerekruhákat évente pár alkalommal. Bántam is, hogy nem vettem előre több évre a tesóm gyerekeinek, mert egyszercsak bejelentették, hogy már nem fogjuk annak a boltnak a cuccait raktározni, így már nem volt rá később alkalmam.
Ami épp akciós, vagy csak nagyon megtetszik, érdemes megvenni. Akár ruháról, akár másról van szó.
Ha már anya leszel, akkor is vásárolhatsz előre a gyereknek, érdemes is, ha megteheted, nyáron téli ruhákat, én is úgy szoktam, pulcsit venni nyáron a legolcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!