Hol vásárolhatnék leggings vastagságú, de bővebb szárú nadrágot 98/104-esben fiúnak?
Bölcsis benti nadrágnak keresnék vékony pamutnadrágokat.
Nem passzés, hanem gumiházas derekú lenne az ideális, mert vékony derekú gyerek.
Tudtok ilyet?
Hm-ben csak futtert (vékony melegítő anyag) találok, de azok is nagyon totyakosak és a behúzó ellenére túl nagyok derékban.
Ti mit adtok bölcsis fiúgyerekre?
Melegítőhöz túl meleg lesz a csoportszoba.
Az ikreimnek ilyen volt bölcsiben. Normál testalkata "dagi" szabásút rendeltem, hogy ne legyen cuppanós. Nagyon kényelmes volt, jól tartott a dereka is, mégis kicsit elállt a lábuktól.
4,
74-es méretben volt ilyenünk, de összehúzva is leesett róla. Akkor nőtt bele derékban, amikor lábszáráig sem ért. A vastagság egyébként ez, ilyenre gondoltam volna,csak jobb szabású, nem kötős.
5, Köszi a tippet, bár nem bízom benne. Eddig semmit se találtam a Pepcoban a fiamra a méretében. 98 felett szinte semmi sincs és a 98 is inkább 86.
6, sajnos semmi nincs 98 felett.
Nem szereti a tapadós holmikat, a harisnyát sem.
És már nem pelenkás.
Lányomra is addig adtam csak tapadósat hosszú póló nélkül, amíg pelenkás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!