Rosszul esne ez a dolog számotokra?
Kismama vagyok,bnőm nem rég szült. Én őszre vagyok kíirva, a babáink azonos neműek.
A környezetembe már mindenki felajánlotta, hogy szed össze kisruhákat, sőt már kaptunk is. Igazából nem szorulunk rà.. de valamelyest jól esett volna, ha Ő is gondol ránk.
Kérdeztem tőle ( nem most ), hogy segít-e összeállítani ruhacsomagot méretek és ruhafajta szerint, ő most mègis jobban átlátja miből mennyit érdemes.
Csak nevetve mondta, hogy annyit ne vegyek, amennyit Ő, mert a felét nem hordta a kisgyereke, ès már rég eldobozolta azokat.
Semmi szemrehányás a részemről, csak rosszul esik, hogy meg sem született a kisgyereke, de én már vettem ezt-azt, amíg kórházban volt nem akarta a családtagjait megutaztatni, így én vittem neki mindent, amire szüksége volt, mert közelebb voltam.
Inkább maga az a dolog esik rosszul, hogy mindenki más adni akar, aki nem is áll olyan közel hozzám, mint Ő.
És tènyleg nem várom el( mert ha lesz 2.gyermek és ugyanolyan nemű, akkor minek 2x kiadni ruhára pénzt, ha ott van dobozba), de még annyit se segített, hogy darabszámra mennyit vegyek a ruhákból.
Én reagálom túl vagy csak a hormonok? 🙈
Abszolút túlreagálod.
Most akkor akarod hogy adjon ruhát vagy nem szorulsz rá. Nem is értem....
De
Mi is több gyereket tervezünk és nem fogom szétosztogatni a dolgokat hanem majd akkor amikor már több nem lesz. És akkor sem annak fogom felajánlani, aki nem szorul rá, hanem akinek szerintem jól jönne.
Max ha épp nem kell, pl az övterelőt kölcsön adnám, de a babaruhákat, pelenkát nem.
Ha tudsz segíteni neki segíts de a miből mennyi, egy kisebb gondja nagyobb annál, másrészt őszi babánál rohadtul ráérsz ezzel foglalkozni. Most az ő életében 2te vagy a középpontban és a tiedben sem ő lesz ha túlvagy a szülésen.
Az elsô gyerek után én sem ajándékoztam a ruhákból, mert tudtuk, hogy szeretnénk tesót, neki tettem el ôket.
Lehet, hogy ôk is szeretnénel majd.
De akárhogy id, túlreagálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!