Hogy öltöztetitek ma babátokat?
Jesszus szegény. Harisnya meg pulcsi? 30 fok van.
Délelőtt vásárolgattunk, rövid ujjú body meg egy vékony nadrág volt rajta, de nagyon melege volt. Azóta csak egy rövid ujjú body van rajta, tökéletesen elég, bár előbb kicsit kimentünk, már így is kipirult meg leizzadt.
8 hónapos
Jezusom.....
Sose értettem ezt, ha már nem csecsemorol van szó, hogy nem lehet ezt tudni? Te is pulcsiban harisnyavan voltál? Gondolom nem.
Én ma rovidnadragban es croptopban vagyok. Érdekes lenne, ha a gyerekre pulcsit adnék.
Póló, rovidnadrag, sapi,zokni,szandál.
3 hónapos, rövid body, vékonyabb hosszú naci.
Értem én, hogy nem akarod, hogy megfázzon, de közel 30 fokba hogy jutottál el a pulóverig, nopláne a naci alatti harisnyáig????? Nem tél van bakker.
Hát igazából reggel volt rajta ez a sok ruha, meg nem volt olyan meleg.. De mindig a nyakanal nézem és amúgy akkor reggel nem volt melege. Csak aztán ahogy melegedett az idő úgy kicsit izzadt volt és így átöltöztettem
Kedves 12-es mivel első baba,fogalmam sincs,hogy kellene öltöztetni,segítségem nincs, csak a férjem aki meg főleg azt mondja hogy öltöztessem be jól nehogy megfázzon. Nem főben járó bűn,hogy nem tudom mit hogyan első babánál. Örülök, hogy te gyakorlott vagy és tisztában vagy vele én csupán csak segítséget kértem, mert össze vissza van az időjárás és nem szeretném hogy egyik napról a másikra hirtelen laza ruhákat adjak rá, mert úgy gondoltam hogy ettől megfázhat. Ettől független köszönöm ☺️!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!