20 fok körüli időben hogy öltöztetitek fel pár hetes babátokat ha kimentek?
20 fokban a szél miatt nem plusz réteg kell, hanem vmi szélfogó, letakarni a babakocsit, hogy ne fújjon be.
Tehát én simán felöltöztetném: Body, rugi (vagy harisnya, hosszúujjú póló), kiskabát/pulcsi, nadrág, pamutsapka, így bele a babakocsiba. alá/rá takaró és arra rá a lábzsák, plusz még pelust rácsipeszelni a szél ellen.
Mihez képest plusz réteget?
Nyilván nem úgy viszem (vittem) ki, mint ahogy bent van, mert én se úgy megyek ki, megfagynék leggings-pólóban. Egy polár overált kapott ilyen időben a body, pamut rugi fölé és vittem takarókat (vékonyat, vastagot), ha lehűlne.
Egy napos babat is ki lehet vinni, ehhez nem kell senki engedelye.
Egy napos babamat Angliaban hoztam haza es utana naponta mentunk vissza a korhazba meresre, itt nyaron 15-18 fok van es minden nap szel. Body, rugdalozo, es takaro volt rajta. Ha szeles akkor textilpelenkaval letakarni a hordozot / babakocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!