Március közepén érkező babának milyen ruhakbol kell több?
Tavaly márciusban született a fiam, a hosszú ujjú rugdalozó alá mi rövid ujjú bodyt adtunk rá, a lakásban kb. 22-23 fok volt. 6 hetes kora után egyre többször adtunk rá hosszú ujjú body, nadrág kombinációt.
Az elején nálunk sok body fogyott naponta a híg kaki miatt, nem tudtam olyan gyorsan mosni hogy elég legyen 5 db, volt hogy egy nap 4-szer is át kellett öltöztetni.
Ez érdekes 2 en sose adtam bodyt a rugi alá. Főleg 22 fokban, minek? Persze van aki fazosabb. Meg nalunk pl se bukás se híg kifolyós kaki nem volt. Egy éves a fiam két kezemen meg tudom számolni hányszor folyt ki kaki. (De lehet egy is elég) Bukás pedig nulla volt.
Hat kérdező így légy okos. De szerintem kezdetnek nem érdemes betárazni, ha úgy jársz mint 2-es max utólag veszel még. De ha meg úgy jársz mint en, feleslegesen költöd a pénzt.
3, nekem az a fura, ha valaki nem ad body-t a rugi alá.
Ha olyan meleg van, hogy elég egy réteg, akkor nem a rugit választom az egy rétegnek.
A body az alap, azt mindig kap és arra megy vagy nem megy minden más időjárástól függően. ;)
Kérdező,
egyik gyerekem március eleji.
Hosszú body hosszú ujjú rugdalózó alá baromi kényelmetlen és többnyire sok is.
Rugi alá csakis rövid ujjú vagy ujjatlan bodyt adtam. Éppen ezért annyi rövid bodynk volt, ahány rugi. Hosszú ujjú bodyt talpas nadrággal adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!