Anyukák! Mivel szeditek ki a fű/föld foltokat a SZÍNES ruhákból?
En is vanish szappan hasznalok, de nem aztatom. Csak felhabositom a ruhat a foltnal a szappannal alaposan es hagyom, ahogy van, a kovetkezo mosasnal pedig megy a tobbi ruhaval a gepbe. Eddig kijott igy midig minden. Harom gyerek van, ketto mar nagy, de engem akkor is zavar a folt meg mindig. :)
Jah, feher ruhakhoz a dm-es folttisztito is jo, nem tudom a nevet, pir allagu, egyszer vettem. Viszont egy alkalommal a szines nadragot kifakitotta, azota inkabb nem probalkozom. A folyrkony vanish pedig nem volt olyan hatekony nekem, mint a vanish szappan.
9-es: alapvetően egyetértek, de meg is értem, hogy az oviban van egy bizonyos határ, ami eltér az otthonitól. Ha az én gyerekeim úgy istenigazából sarazni kezdenek, azt persze engedem mert fontosnak tartom, de bevallom, elég nagy macera utána alkalmassá tenni őket arra, hogy az előszobán túljussanak, a ruhákat áztatni kell, a cipőről levakarni a sarat, stb. Nekem hárommal még belefér, de ha 25-tel kéne megcsinálnom még ebéd előtt..... lehetetlen. És azt is megértem, hogy letisztogatás nélkül egy csoportöltözőbe sem mehetnének be, eleve sokkal szigorúbb higiéniai szabályok vonatkoznak egy nevelési intézményre, stb.
Homokozni engedik őket természetesen, és fűben hemperegni is lehet, csak sáros fűben katonai kiképzőst játszani nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!