Elsős gyereknek nadrágtartó?
Figyelt kérdés
A tanár már töbször is szólt nekem, hogy a fiam nadrágja folyamatosan lecsúszik.Oviban végig kantáros nadrág volt rajta.Ilyet már nem találok nagyon.Ezért szertném, hogy milyen a nadrágtartó.Ti mit gondoltok, ha van írjatok meg a tapasztalaizokat.2021. febr. 19. 15:07
11/17 anonim válasza:
Hát azért az igen gáz dog szabadidőben suliba járatni a gyereket. Meg lehet rólad a véleményük.
12/17 Andi80018 válasza:
Hát, 11-es te bolond vagy! :-D Régen rossz, ha a ti iskolátokban ez mérvadó! :-D
13/17 anonim válasza:
Minden hol mérvadó. Kultúr emberek szabaidőt otthon vagy sportolás közben hordanak és nem járnak abban iskolába vagy dolgozni.
15/17 anonim válasza:
Egyetertek, a melegitonaci
proli sajnos, hiaba akarjak evek ota divatba hozni a pasiknak. Egyszeruen hulyen nez ki raadasul a ciganyok jarnak igy nagyreszt itthon.
Egyebkent ebbol a szempontbol sajnalom a kisfiukat, a kislanyoknak konnyu a helyzetuk a leggings miatt.
16/17 anonim válasza:
A leggings még prolibb, ha lehet ilyet írni. Főleg ha nem csontsovány a lány, akkor főleg ízléstelen. A legtöbben rövid pólóval hordják. Ilyen gond nincs a melegítővel. Kislányon is jobb, mint a tevepata.
17/17 anonim válasza:
Par eve meg en is ezt mondtam volna, de mara teljesen hetkoznapi ruhadarab lett nem csak gyerekeken hanem nokon is.
Hangsulyozom nem ellentmondani akarok ez teny. Az is teny hogy ilyen erovel jarna a ferfiaknak is a melegitonadrag hetkoznapra de nem jarnak igy jol szitualt ferfiak es kesz. A kisfiadnak meg ok, kicsi. De kesobb szerintem kifejezetten ciki (a jelen allas szerint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!