Ki mikor vásárolt a babájának?
Figyelt kérdés
17 hetes vagyok. És nagyon szeretnék a kis Manómnak ruhákat venni. Első babám. Ti amikor vásároltatok milyen méretü ruhákat vetettek? Honnan tudtátok nem-e leszrá esetleg kicsi? :)2021. jan. 13. 23:38
1/6 anonim válasza:
Ruhákat nem nagyon vettunk,mert kaptunk nagyon sokat. 56osok voltak többnyire. 48 centivel született fiam,szoval venni kellett 50est :D Szerintem nem art,ha van 50es is,de ne vásárolj be sokat,nagyon gyorsan kinövik az elso nehany méretet 😊
2/6 anonim válasza:
A 19. heti ÚH után, azt azért megvártuk. Miután ott mindent rendben találtak, szép lassan elkezdtünk vásárolgatni.
Most 27 hetes vagyok, a bútorok már megvannak, illetve néhány ruhácska, apróság is. A babakocsit, többi ruhát kb. 2 hét múlva kezdjük el beszerezni, mikor már nem járok majd dolgozni.
3/6 anonim válasza:
Ezt soha nem tudhatod, kicsi lesz e. 50-est tényleg csak minimálisat vegyél 1-1 darabot. Ha pici lesz a baba akkor meg pótolhatod. 56-ost kb egy hónapig hordta a fiam, úgyhogy abból is óvatosan vásárolnék be. 68-ast átnőtte. Gyakorlatilag 62 és 74 az sokáig jó volt rá. De annyira gyerekfuggo, hogy alapvetően azt mondom, amíg meg nem születik egyik meretbol se tarazz be
4/6 anonim válasza:
A 34.héten kezdtem el vásárolni a ruhákat. 56-os ruhákat vettem a H&M-ből mert azt tudom, hogy bőven jó. 63 cm lett a kicsi és még az 56-os H&M-es rugi is nagy volt rá. De a mai napig onnan rendelek és mindig nagyobb. Amit máshonnan vettem pont jó a méretezés, gondolok itt a Sinsay, Pepco-ra.
5/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm,akkor jobb ha kevés ruhát vásárolok,mint sokkat és ne tudja hordani :)
2021. jan. 14. 18:25
6/6 anonim válasza:
Mi félidő után kezdtünk el vásárolni, először a nagyobb dolgokat, a ruhák az utolsók közt voltak. 36. héten lett meg minden, 37. héten szültem :)
Mi vettünk pár db 50-es rucit (bodyt és rugit), kisfiú 51, kislány 54 cm-vel született, de még így is tudták hordani. Az 56-osban elvesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!