Hahó! Vásárolt valaki a babájának Tomas Monoe babakocsit? Mik a vélemények róla. Vagy a Tomas márkáról úgy általában?
Figyelt kérdés
A másik kiszemelt kocsi a Mammakiddies Dream 3in1, de gyanús a sok dicsérő hozzászólás itt a gyakorin (viszonylag friss felhasználóktól) - mások pedig azt írják, hogy a sportrésze szűkös, a kupolát elég hamar nem lehet már használni, mert a gyerek túlnövi.
Mik a tapasztalatok ezzel a két kocsival kapcsolatban?
#babakocsi #tomas monoe
2017. júl. 17. 07:17
1/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy ez a kocsit egy hónapja árusítják így nem igen van vele tapasztalat. De ha esetleg megtudnál valamit, kipróbálnád vagy megvennnéd, megosztanád velem is az infókat? Mert én is kinéztem csak úgy vagyok mint te.
2/4 A kérdező kommentje:
Ha ezt vásároljuk, akkor feltétlen megírom ide, nem feledkezem el róla :)
2017. júl. 17. 22:57
4/4 anonim válasza:
Szia, ezt választottátok végül? Mi is szemezünk ezzel a járgánnyal. Megírod a véleményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!