Milyen hótaposót vegyes széles lábfejű és duci lábszárú kislányomnak?
Én sovány vagyok, de széles a lábfejem(38as csak)és magas a rüsztöm.
Dd stepből van hótaposó is, de szerintem abból marhaság drágát venni. A miénk olcsó hótaposó, a csizmája az drága, a csini csizmája meg szintén drágább!
A csizma fazonú hótaposókba soha nem ment bele a lányom lábfeje. Nekünk is Aldis van most, de a tépőzáras fazonú, tavaly is onnan volt, előtte többször volt decathlonos, az is tépőzáras. Nem megy bele ezekbe sem a hó/nedvesség (pláne amennyi hó esik manapság), vízálló és a nyelvénél is rendesen zár. Mi nyúzós téli cipőnek használjuk ezeket.
A rendes bőrcsizmából is inkább az alacsonyabb szárúak jók, mert a vádlija sem vékony, az most pl. Lasocki a CCC-ből.
Geox-ot szoktam rendelni még az ecipo.hu-ról, ott már tudom a méretet, az is jó széles lábfejre. Sportcipői, átmeneti cipői is onnan vannak.
Szia.
Én a deichmann-ban találtam megfelelőt neki. Oldalt cipzáras.
Ez lenne az ⬆⬆⬆⬆⬆⬆
Az én lányomnál ráadásul a bokája és vádlija is nagyon dundi volt. De ez szuper
6os vagyok, most láttam egy decathlon reklámot, épp akciós a tépőzáras gyerek hótaposó. De többféle nem akciósból is van többféle. Hátha találsz itt valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!