Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Mit gondoltok annak a babának...

Mit gondoltok annak a babának a szüleiről, akik designer ruhákba öltöztetik őt?

Figyelt kérdés
Elkényeztetett lesz a gyerekük? Felvágás? Felesleges nagyzolás?
2020. szept. 11. 09:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%

Nem is ismerem ezeket a márkákat, úgyhogy magasról le...

De ha egy kisgyereken kényelmetlen "mini felnőtt ruha" van, ami túl szűk, vagy túl hosszú (pl: a szoknya, kabát) és a gyerek feszeng és nem tud úgy szaladgálni, mászókára mászni,

akkor nagyon sajnálom.

Boldogabb lenne egy bolyhos pepco-s ruhában is.

2020. szept. 11. 10:34
 12/17 anonim ***** válasza:
84%

Mindenkinek a saját dolga mibe öltözteti, én azért tartom feleslegesnek, mert az olcsóbb boltokban is vannak nagyon szépek (c&a, hm, pepco, sinsay, reserved, Tesco), amik simán kibirjak azt a pár hónapot, ezert értelme nincs.

De igazából sok mindennek nincs értelme azok közül amire mi emberek koltjuk a pénzünket, azon kívül hogy "az tetszik".

2020. szept. 11. 10:37
 13/17 anonim ***** válasza:
87%
Nekem még csak 11 hónapos a fiam,de már befürödtem a sok dizigner ruháival,amit akkor vásároltam össze,halomra amikor még terhes voltam. Elképzeltem,hogy majd milyen menő lesz benne. Hát,szinte alig adtam rá. Menni nem mentünk szinte sehova. Tök fölösleges ruhadarabok voltak. Nem praktikus, nehezen ráadható,kényelmetlen horror drága göncök. Utál öltözködni a mai napig,végig hisztizi,türelmetlen,menne a dolgára. 5 perc mire ráadok egy egyszerű bodyt. Most már csak a jó anyagra és a praktikumra törekszem. És az is igaz hogy nagyon összepiszkolják. Mászik,esik kel,ahogy eszik az is botrány hiába a partedli, minden olyan. Néha kimegy a kaki a pelusból,lehet áztatni. Erre nagyon kell a disegner ruha. De erre én is akkor jöttem rá amikor már benne voltam nyakig a "dologba" 😀
2020. szept. 11. 11:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem ismertem ezeket a márkákat amit írtál. Rákerestem, és sima normál szabású rugdalózók, pólók, nadrágok is vannak, amik kényelmesnek is tűnnek, csak annyi hogy van rajta egy márkajelzés. Szerintem csak irigy vagy. Mindenki arra költi a saját pénzét amire akarja, engem nem zavar mibe öltöztetik a gyereküket.
2020. szept. 12. 05:43
 15/17 A kérdező kommentje:
Ja, de ha azt írtam volna hogy az én gyerekem jár ezekben, csak a gyalázást kaptam volna, tipikus. :DD
2020. szept. 12. 19:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Hogy megtehetik. Pont.

Nem szokásom mások pénztárcájában, magánéletében túrkálni.

2020. szept. 12. 22:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem érdekelne. Mi h&met veszünk nekik, teljesen jo. Nem kell drágább egy gyereknek. A disney pepco is sokszor nagyon szép. Fiaim a geox szandikat nem vettek fel mert nem kényelmes nekik, pedig 16 volt/pár. Nem biztos hogy a márka jó a gyerekeknek
2020. szept. 22. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!