Emelt szintű informatika érettségi weblapkészítési feladatát melyik programmal a legjobb megoldani?
Figyelt kérdés
SharePoint Designer 2007 vagy KompoZer?
A SharePoint Designer nagyon durván elavult már, viszont a KompoZert még nem használtam.
Letöltöttem a KompoZert és ugyanolyannak tűnik első ránézésre, mint a SharePoint csak sokkal letisztultabb.
A Kompozer jobb? Könnyű/könnyebb használni? Vannak előnyei/hátrányai a SharePoint-hoz képest?
2020. aug. 27. 00:17
A kérdező szavazást indított:
SharePoint Designer
KompoZer
12 szavazat
1/5 anonim válasza:
Az rendven van hogy az elavult de sok iskolában akkor is ezt erőltetik hogy ebben csináld. De amúgy az iskolában a gépeken rajta van a KompoZer mert ha nincs akkor nincs értelme abban készülnöd otthon ha közben úgy is majd SharePoint Designer-ben kell csinálnod.
2/5 A kérdező kommentje:
Mindenki magának választhatja, hogy mit akar használni. oktatas.hu-n fenn van, hogy azt is lehet. Nem érdekel, hogy az iskolában mivel tanítják, nem ott fogom megtanulni, hanem otthon. A kérdés továbbra is csak annyi, hogy melyik a jobb program.
2020. aug. 27. 03:11
3/5 anonim válasza:
Akkor mindenképpen szerintem a KompoZer mert a SharePoint Designer-től minden jobb mi pl. a nvu-ban is tanultunk weblap készítést de érettségin nem lehetett használni pedig jobb lett volna.
4/5 anonim válasza:
2021-től a SharePoint Designer-t már nem lehet használni emelt érettségin, kiveszik a szoftverlistából, így elvileg csak a KompoZert tudod majd használni.
5/5 anonim válasza:
Ha jövő tavasszal mész, akkor egyelőre csak a KompoZer van, ami az NVU utódja, de egyelőre nincsenek részletes követelmények se.
Ha most ősszel mész, akkor azt, amelyiket bejelölted a jelentkezéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!