Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Milyen őszi cipőt ajánlanátok?

Milyen őszi cipőt ajánlanátok?

Figyelt kérdés

4 éves fiú a gyermek, de 32-es lába van...

A legtöbb gumis orrvédős cipő nem kapható ekkora méretben... Nem keresünk rosszul, a minőségi darabok is beleférnek a költségvetésbe, de nem hetente.

Pl. tavasszal vettünk neki egy sportcipőt, az első nap, ahogy oviba ment, ott felpattant egy kismotorra, délutánra már kilyukadt a cipő orra. Nyárra még elment a Converse jellegű tornacipő, de ősszel, télen nem járhat olyanban.

Mi vált be nektek?

2020. szept. 6. 10:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vegyetek egy 1000 Ft-os cipőorr-védőt és hordja azt motorozáshoz.
2020. szept. 6. 10:06
 2/8 A kérdező kommentje:

Volt, 27-es méretig volt jó, nagyobbat nem találtam.

De az sem volt tökéletes megoldás, mert meg levették a cipőről az óvónők és nem tették vissza,szóval akkor is kopott a cipő orra, csak nem ennyire.

2020. szept. 6. 10:19
 3/8 anonim ***** válasza:
34%

Én szimplán letiltanám a motorozásról. Egy 4 éves elég nagy hogy megértse, hogy a szabad játék nem azt jelenti, hogy tönkrevágom a cipőm.

Vegyetek neki biciklit. (5 évesem van)

2020. szept. 6. 10:24
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
En Dechatlonos cipot veszek az oviba oszre, kibirja a motorozast. Nagyon nyuzhato, jo minosegu
2020. szept. 6. 11:44
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Én is azt akartam írni, hogy a bőr cipők orra elfogy a motorozástól, a decathlon túracipői viszont bírják. És ha mégsem, egy szezon alatt kettő sem fog tönkrevágni anyagilag.
2020. szept. 6. 12:02
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Dechalonos. Egyébként meg megtanítottam hogy ne húzza a lábát🤷‍♀️
2020. szept. 6. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Igen. Amúgy a dechatlon túra részlegén vannak gumis orrú felcipők. Nem tudom az idei kollekcióban van e, nem voltam, de szokott lenni.
2020. szept. 6. 13:38
 8/8 anonim ***** válasza:
53%

Én DD Stepben szoktam. Az én fiamnak is 32-es a lába, heteken belül 5 éves lesz. Én most ezt vettem, még 36-os méretben is van:

[link]

Már most nem motorozik de elég sok cipőt próbáltunk és a DD Step volt az egyetlen, amit nem vágott tönkre még kismotorral sem. A drágább Richter cipő is a kukában végezte.

2020. szept. 6. 15:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!