Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Anyukák! Ti használnátok ezt?...

Anyukák! Ti használnátok ezt? (Link a leírásban)

Figyelt kérdés

[link]

Első gyermekes anyukának lenne,esetleg még hozzá való utazó pelenkázóalátéttel.

2020. aug. 31. 14:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Jól néz ki, én örülnék neki.
2020. aug. 31. 18:31
 12/21 anonim ***** válasza:
En ajándékba kaptam egyet. Nem ilyen, de a funkció ugyanaz. Annyi, hogy az enyémhez van egy kihajtható alatet rész, amit le lehet cipzarazni is. En imádom. Pelenkaztam már kb mindenhol. Autó motorhaztetetejen, fűben, autópálya pihenőben padon stb. De en a kihajtható alatet részt imádom benne a legjobban, szóval en csak olyat ajánlok. Esetleg ha találok linket küldök.
2020. aug. 31. 18:45
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne nekem ez van. Mustársárgában. En imádom. Megmondom őszintén ezek a letisztult dolgok nekem jobban tetszenek mint a kézműves cuki működne gondolom te ismered, aki kapna, annak mi jön be jobban.

[link]

2020. aug. 31. 18:53
 14/21 anonim ***** válasza:
76%

Ajándékba örülnék

/ Mülleres vagyok/

De aminek igazán...

Egy kiskönyvtoknak

Evedesign- nak facebookon vannak nemcsak cukimukijai

2020. aug. 31. 22:01
 15/21 Derjaderja ***** válasza:
Ja az is klassz, és a "kezdő" kismamának nem is jut eszébe beszereznim
2020. aug. 31. 23:06
 16/21 A kérdező kommentje:
Kiskönyvtokot néztem csak nem tudom mennyire lenne hasznos
2020. szept. 1. 06:07
 17/21 Derjaderja ***** válasza:

Az nagyon hasznos, mert a kiskönyv egy ilyen vékony papír, muszáj bekötni.

Ez tipikusan olyan, amit magának nem vesz az ember, miénk egy naptárképbe van kötve, de az egyedi kézműves tok azért csicsább lenne.

2020. szept. 1. 08:00
 18/21 anonim ***** válasza:
Ja az hasznos. Nekem nincs és nem is kötöttem be-ahogy a suliba se soha a könyveimet. Egyszer elszabadult egy popsi törlő a táskámban. Szépen át is ázott a kiskönyv. Amúgy meg mindig nem kötöttem be, de ha valaki meglepne egy ilyen cuccal, örülnék neki.
2020. szept. 1. 12:48
 19/21 anonim ***** válasza:

Én nem vettem, mert úgyse pakolok vissza bele. Mindig sietek, ha megyek is, úgyis csak vissza dobálnám oda ahol pillanatnyilag nem zavar. 😔

De nagyon mutatós darab :D

2020. szept. 5. 23:28
 20/21 anonim ***** válasza:
Én nem vettem az elsőnél neki egy nagyobb neszeszerbe pakoltam de egy ilyen sokkal praktikusabb a következőnél biztosan veszek.
2020. szept. 6. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!