Ez csak az én kattanásom, hogy a rugdalózó az pizsama, vagy más is van így vele?
Én csak éjszakára adom rá a fiamra, egyébként máskor el sem tudom képzelni.
Játékhoz egy nagyon nem praktikus ruhadarabnak tartom. Ráadásul amelyik jó a fiam talpára, az egy mérettel mindig nagyobb. Teljesen elcseszett ruha szerintem, arra jó, hogy éjjel biztos nem tudja lerúgni a talpáról, mint egy zoknit illetve alvásnál nem szorítja biztos a derekát. Bár nappal se látom, hogy zavarná a nadrág.
Szoktam látni más fotóin, hogy nappal is ebben van a gyerek, de nem értem. Azokra a gyerekekre jó és csak az én babám arányai ennyire elcseszettek, hogy se a talpára se a lábára hosszban nem jó, ami karban meg derekban igen? Vagy ezt eleve ilyen kényelmes pizsinek szánták csak van akinek nappalra is bejött? Én a talpas nadrágoktól is kivagyok. Ami jó a talpára meg a lábára hosszban az olyan bő, hogy simán jár benne a lába és csak lóg rajta a gatya meg véletlenül sincs a helyen.
11 body nem csúszik a nyakába. Azt kell adni a nadrág mellé is rá.
12 Az a valami a hálózsák😊
Hat az en gyerekem meg csak 4 hónapos de gyakorlatilag az első 3 héttől eltekintve meg nem áll. Forog (körbe-körbe), mostmár oldalra fordulva játszik, hasrol hatra, a lábát eszi, ahol kifejezetten praktikus, ha inkább leveszem én vagy ő a zoknijat. Ha hason van már ilyen kuszas- szeru dolgokat művel a lábával stb. És hat mint mondottam nem létezik az a méret ami jó rá. De akkor ezek szerint ő nem konfekció, ha más szerint ez a kényelmesebb.
En mindenkit felpontoztam, mert vélemény szerintem nem lehet helytelen ilyen témában és amúgy is mindenki a kérdésre válaszolt, kivéve 11-est, mert véletlenül ahogy görgetem piros lett ☹️ Valaki pontozza ot is fel 🙂
"Valaki pontozza ot is fel 🙂".
Megtettem 😊
Szerintem kicsi babának nincsen kényelmesebb nappalra sem a ruginál. Az első hónapokban mindkét gyerekemen tökéletesen állt. Persze van, hogy egyszer csak nem lesz fazon. A nagynál ez a 74-es méretnél jött el (6 hónapos volt ekkor). Onnantól estére is mást kapott. Nappalra pedig 4-5 hónapos koráig.
A kicsi kéthónaposan viselt utoljára, de csak mert jött a nyár, sok volt a rugi éjjelre is (nappalra végképp). Ősszel pedig már kúszott, mászott, ahhoz már tényleg nem praktikus. Télre még éjjelre kapott, utána akkorra se.
Én még mindig ráadnám napközben mert sokkal könnyebb benne pelenkázni, meg olyan, mintha ráöntötték volna.
Viszont mivel már meleg van, egy body+zokniban van itthon. 5 hónapos.
Divat dolga.
A két lányom 30 és 28 éves, eszembe se jutott mást adni rájuk, mint rugdalózót. A nagylánynál még "kising és rékli+ angolpólya" volt a tanácsadó könyvekben a javaslat, de a boltokban már megjelentek a bodyk is, az sokkal célszerűbb volt.
Rugdalózót hordtak, amig nem álltak fel. Amikortól cipő kellett a lábukra, nappalra már nem voltak alkalmasak a rugik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!