Pepcoban vasarolt babaruhat illik ajandekba adni?
Pepcoban is van jó, nem a 300 Ft-os bodyk
Én örültem neki
Az én 2 hónapos babámnak eddig 3 helyről vannak ruhácskái. H&M, Tesco, Pepco. Ezek közül a Tescosokat nem szeretem, mert bár jó az anyaguk, nagyon szűk szabású az ujjuk, és nehéz ráadni a picikémre. De lehet hogy másnak ezzel nincs baja.
A Pepcos bodyk és rugdalózok anyaga tényleg nem a legtartósabb, de hamarabb kinövi, mintsem tönkre menjen. Viszont a kis takarók és főleg a flanel textilpelenkák, amiket ott vettem nagyon kellemes anyagúak.
Mi vásárolunk a Pepcóból is. Tetszik az, hogy olcsóbb, mint egyes helyeken és e miatt nem zavar, ha baja lesz. Egyelőre egyik ruhával se volt gondom onnan, azt vettem észre, hogy valamivel kisebb méretűek, mint ami rá van írva. Az egyik ruhát hónapokon át hordta a babó.
Ha ennyit szánsz rá, kérdezd meg, hogy minek örülnének 😊 Pelenka, popsitörlő, textilpelus, könyv, játék.... Azok mellé még lehet venni ruhát akár a Pepcóból, akár C&A vagy most vannak jó kis ruhák a Lidlben.
Vásárolj a H&M-ban, vagy a C&A-ban, mert bár ezekben is kínai termékek vannak, de legalább a német tulajdonosat tudod támogatni.
Ne zavarjon, hogy a Pepco-ban ugyanazt a terméket féláron is megvásárolhatod!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!