Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Miért ilyen drága egy babacipő?

Miért ilyen drága egy babacipő?

Figyelt kérdés
Legjobb barátnőmnek ikrei vannak, szerettem volna cipőket venni nekik szülinapjukra, de most ledöbbentem. Mi a fészkes fene kerül egy ilyen icipici szandin ennyibe? A normálisabb 15ezertől kezdődik.. 4 helyen néztem meg eddig..
2020. ápr. 26. 09:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Huhh de felhúztad magad😅

Természetesen megkérdeztem a barátnőmet erről. Higgadj le vegyél be xanaxot. Ez egy kérdésfeltevős oldal, jogom van azt kérdezni amit akarok. Az meg nem az én hibám hogy téged ez zavar és hogy bele kell magyarázni mindent egy kérdésbe.

2020. ápr. 26. 15:53
 12/13 anonim ***** válasza:
66%

A Xanaxot köszönettel elfogadom 😉 Kérdezhettek bármit, az igaz. Meg is teszitek, jár nekünk a Xanax 😁

Ha nincs rá pénzed ne vegyél cipőt, pláne hogy ketten vannak.

Ennyibe kerülnek. És a többiek is nagyon érthetően és kedvesen leírták hogy miért ennyi és hogy miért nem jó ötlet ajándékba venni.

Biztos nem beszéltél a barátnöddel mert akkor nem itt kérdezősködnel mert tudnád milyet szeretne.

2020. ápr. 26. 16:14
 13/13 A kérdező kommentje:

Aki leírta, hogy miért ennyi annak köszönöm.

Kedves 66%os, küldöm a xanaxot szeretettel.

2020. ápr. 26. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!