Miért olyan drágák a tipegő hálózsákok?
Mert gondolom több munka kiszabni mint egy zsákot.
Én speciel nem vennék mert a kislányomnak első dolga az ágyban, hogy kiszabadítsa a tappancsait, addig nem alszik el amíg ezzel meg nincs. Zoknival nem működne mert azonnal leszedné magáról, a lábára hajtós megoldást pedig szintén meghekkelné 2 nap alatt és a vége megint csak az lenne, hogy mezítláb aludna. Egyszer még egy rugit is képes volt kirágni, hogy kiszabadítsa a lábát... Olyan verzióban tudnám elképzelni aminek a lába olyan mint egy rugi csak vastagabb de ilyet nem találtam sehol.
Azért különleges mert sok tipegő korú kisgyerek nem viseli jól a hálózsákot mert korlátozza a mozgásban de a tipegő hálózsák nagyobb szabadságot biztosít a lábainak. Az én lányom vígan elvan egyébként a hálózsákban is ezért főleg nem indokolt nálunk a tipegő verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!