Ebben a helyzetben ti honnan rendeltek, vesztek babaruhát?
A Lidl-ben időről-időre szoktak pamut babaruhákat és kismama ruhákat is árulni, nagyon cuki dizájnnal és árban is korrektek :)
Most csütörtöktől pont lesznek akcióban: [link]
Én h&m-ből rendeltem, 74-80-as napozókat, kalapot, nacit. Mást nem igazán találtam sajnos. Sinsaytől rendelten bodykat és rugikat, a bodyk tökéletesek, a rugik viszont combban sajnos szűkösek lettek :( minősége olyan kb pepco, de inkább annál jobb. A bodyk nagyon puhák, amiket legalábbis én választottam. Úgy látom, hogy ott inkább vékonyabb babára találni ruhát. A tesco f&f a kedvenc, teljesen meg vagyok elégedve az ott kapható ruhák minőségével, de sajnos rendelni ugyebár nem lehet (mindenhol). Hozzánk egy kisvároai tesco van közel, ahova nem sok rucit szállítanak, alig kapni valamit.
Ahol még nagyon szép ruhákat kapni, az a Kukukk :) én itt vásároltam be a picimnek, egy kicsit nagyobbak, mint a többi baba ruha márka. De minőségileg teljesen jók. Esetleg még Olivia baba ruha webshop, pici mérek vannak itt is.
Amúgy nekem is azt mondta mindenki, hogy ne vásároljak be kis ruhákból, mert gyorsan nőnek. És hogy vegyek nagyobbakat inkább. 56osból volt is 2rugi,2body,2naci,többi 62es volt. És a babámra 1hónapig az 56os is nagy volt :) arról nem is beszélve, hogy egynap 3 garnitúa ruha cserélve van biztosan (kifolyik a kaki, lebukja, anyatejes lesz, nyálas lesz). Így ha nem akartam mindennap mosni, többit vettem inkább.
Második babámat várom (első fiú, most jön a kislány), maradt a kisfiúról rengeteg unisex ruha, de nem fog zavarni ha itthon babakék body van a kislányomon. De a lényeg:
Én is tescoban vettem pár csomagot még a vírus hazai felbukkanása előtt leárazva bodyból és rugiból is, de mostanában rendeltem HMből még pár lányos kiegészítőt ha megyünk orvoshoz, vagy bárhova menni kell (napkalap, rózsaszín zokni, pár napozó). HM-nek van egyébként olyan menüpontja hogy "új termékek", na azokból még szokott lenni méret.
Szóba jöhet még: Reserved, CundA, Kukukk, Olívia bababolt, Okosanya webáruház, Sinsay, de nem zárkóznék el a Marketplace elől sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!