1 éves kislányotok miket hord nyáron?
Addigra gondolom elhagyja a rugikat (júniusi születésű), de milyen ruhákat szokás egy 1 éves kislányra adni nyáron?
Hord már ruhácskákat? az alá body? vagy milyen csinosabb szetteket tudok majd ráadni? Készüljek majd pl pelenkatakaró bugyikkel?
Itthon nyilván rövidnadrágozni fogunk polóval, de pl a szoknyák mikor jönnek be?
"de pl a szoknyák mikor jönnek be?"
Amikor akarod, hogy "bejöjjenek". 🙊🙈
Még elég sokáig te döntöd el, hogy mit adsz rá.
Mondjuk se a homokozóban, se a csúszdán nem túl praktikus viselet, úgyhogy nálunk csak alkalmi öltözet volt vagy kánikulában, vízpartra, városi sétához... stb. De játszótérre legging vagy short bodyval vagy pólóval. 2 év feletti első nyáron hagytuk el a bodykat. Rugit pedig nappal akkor, amikor kúszni kezdett.
Háromnegyedes leggings + tunika
Rövidnadrág + póló
Szoknyát nem nagyon adtam rá, mert bár csinosnak csinos, de kényelmetlen és nem praktikus.
De amikor adtam, akkor vékony pántú body és rá a kisruha.
Napozó vagy body volt rajta.
Szoknya a 6 évesemen pl csak az ovis ünnepségeken van, mert utálja
Napozó, body, egyberuha. A szoknya nem igazán kényelmes, mert ahhoz kell egy body, a nagy melegben pedig a +szoknya túl melegíti.
Játszótéren csak napozó vagy body volt rajta, ha csak sétálni mentünk, vagy valami rendezvényre (pl búcsú), akkor egyberuha volt rajta. Játszótéren nem kényelmes az egyberuha, mert nem tud tőle rendesen mászni, csúszdázni, a hintába ha beletettem folyton felcsúszott és kinn volt mindene.
Csak body sokszor
Vagy nálunk a pántosruhák, vagy rövidujjú ruhák jöttek be
Hidegebb napokon leggings tunika
Vannak ezek az egybe body-ruha kombók is.
Szuper, köszönöm!
Akkor maximum pár kisruha lesz elmenősnek, de inkább body-napozó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!