Ha most 78 cm a kislányom; vehetek Neki előre tavaszi-nyári ruhákat 86-os méretben?
Figyelt kérdés
Eddig lassan növő típus volt mindig. 1,5 évesen 78 cm.2020. jan. 26. 16:31
1/7 anonim válasza:
Igen, bár én inkább a hónapot szoktam nézni. Most 2 éves a lányom, már veszem neki a 2 és fél 3 évesnek való nyári ruhákat.
De mikor 1 éves lett akkor is a 12-18 hónaposakat vettem. Mindig fél évre előre szoktam vásárolni. Sose lőttem mellé.
3/7 anonim válasza:
Szerintem vehetsz, mivel mindig tavasszal és ősszel kell meretet váltani. Vagyis a fiamnál mindig így volt. A lányom most 83 cm, még 86-ost hord, de tavaszra-nyárra már tuti 92-es kell neki.
4/7 anonim válasza:
Szerintem a 86 nagy lesz neki
Ugyanekkora a lányom..
1,5 éves 78 cm..
Nyári ruhákból most jók neki a. 74-esek is ( nem rövid az ujja pl)
Téliből most növi ki, 80-asok sokkal jobbak.
Szerintem annyira .lassan nőnek már ilyenkor, hogy a 86 az óriási lesz nekik
Én emiatt semmit nem veszek előre
5/7 anonim válasza:
Én biztos nem vennék a helyedben. Nem is vettem soha. Honnan tudod, hogy hogy fog nőni a kislányod? Nem tudhatod. Lehet, hogy nagy lesz rá, aztán kidobhatod az ablakon. Majd tavasszal veszel neki tavaszi ruhát, nyárit meg nyáron.
6/7 anonim válasza:
Én nem vennék, az én lányom anno a 68-ast és most a 110-es méretet is "átugrotta".
7/7 anonim válasza:
Én sem vennék, ráérsz még. És szerintem is nagy lenne rá. Az én lányom 89 centi és 86-92-es ruhákat hord. Ha a kislányod nem nő 2-3 hónap alatt 10-12 centit, ami sok, akkor tuti nagy lesz. Persze nyúlhat sokat is, de azt meg nem tudhatod előre. Várj még vele és akkor tuti jó méretet tudsz majd venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!