Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Február végére várom a kislány...

Február végére várom a kislányom. Milyen ruhát, mekkora méretben, s mennyit vegyek neki? Mellyek azok amik praktikusak?

Figyelt kérdés
2008. nov. 10. 09:02
 1/7 anonim ***** válasza:

56-os ruhákat vehetsz neki nyugodtan, meg egy pár 62-est is. Nem kell sok semmiből vagy 10 hosszúujjú bady, 2-3 lábas naci, 3-4 hosszuújjú rugi. Hálózsákból olyat vegyél ami cibzáros, hogy könnyen tisztába tudd tenni este. Az is jó az 56-os az sokáig jó rá én már utánna 68-ast vettem és az is jó sokáig elég lesz. Bundazsákból meg úgyis nagy méretek vannak sajnos. Bár a C@A- ba lehet venni kis méretűt. Azt érdemes megnézni. Én 56-os vennék belőle mert olyan cuki mikor pont jó rá és nem lóg rajta, mint tehénen a gatya:)

Jó vásárlást és könnyű szülést!!

2008. nov. 10. 09:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia!56-os a legkis.méret,de abbol nem kell sok,hisz azokat gyorsan kinövi,62-68 azokat tovább hordja(prsze,az attol is függ,h mekkora lesz a pici)A lányom 5,5hós 74-est visel.Bodyk azok nagyon praktikusak.
2008. nov. 10. 09:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Az első kisfiamat én február 20.án szültem,mindig nagyon fázós volt az első 2-3 hónapban,úgy öltöztettem fel,hogy ráadtam egy hosszú ujjú badyt,egy vastagabb rugdalózott és egy zoknit vagy harisnyát alá,így feküdt a pólyában mert én az első 2 hónapban mivel tél volt és emeleti szobában vagyunk teraszajtó ablakkal ezért ebben a szobában mindig hidegebb van a pólyát bent hagytam a kiságyban és azon feküdt a kicsikém,így is kicsit melegebben tartva.
2008. nov. 10. 09:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Én ellent mondok mindenkinek, mert nekem bár nem volt kicsi a babám, 3330 gr-al és 51 cm-el született, de az 50-es ruha nagy volt rá. Az 56-ost még 3-4 hósan is hordtuk.

Vegyél 3-4 50est badyt és hosszú lábas hosszú kezes rugit, (én csak ezeket használtam eleinte)hálózsák praktikus, bár az ilyen picinek elég a takaró is.

Egy overál kell mindenképp, abból vehetsz 56-ost. És legyen 2-3 pléded is.

Pulcsit tudnék még javasolni 2 dbot, vagy nekem sikerült vennem plüss vastag rugit, ami egy vékonyabb overálnak felel meg. Ha hideg lesz, én is ezt adom rá, plusz a bundás overált, és nem kell majd aláöltöztetni 2 pulcsiba.-)

Kell kissapka mindenképp, valami vastagabb féle. De újszülöttből csak egy, azt hamar ki fogja nőni.

Aztán ahogy nől, úgyis meglátod, mit kell venni, mit hordasz szivesebben.

2008. nov. 10. 09:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Hálózsákot ajánlotok inkább, vagy kispaplant?
2008. nov. 10. 10:39
 6/7 anonim ***** válasza:

szió!

en is februar vegen fogok szulni! (kisfiút :))

ugy kezdtem, hogy

- 6 body (3 rovid, 3 hosszuujju, 1-1 56os, a tobbi 62es)

- 6 rugi (ugyanezzel a feloszlasban)

- 62es termo overall

- 8 par kiszokni (azert vettem nyolcat, mert a kiskezére is akarok majd adni, hogy ne karmolja ossze magat)

- 2 halozsak (egy vastagabb, egy vekonyabb)

- 2 takaró (egy vastagabb, egy vekonyabb)

- 3 kissapka (2 vekonyabb, 1 vastagabb, mert az elejen azt olvastam mindig kell legyen rajta)

- 2 kiskabát (1 vastag, 1 vekony)

- 2 polo

- 1 kertesznadrag-overall-body szeruseg, tescoban vettem

persze tuti kihagytam dolgokat, de az alap szisztéma szerintem lathato

amire figyeltem:

- ne legyen a rugi, body hatulgombolos mert kezdo kismama vagyok, hanem lehetoleg a vallon, illetve elol

- ha bujtatós, akkor az a lehajtós tipus, ne csónaknyaku

- szinben olyanokat, hogy tudjak "szetteket" egyutt mosni

de mondom, első babam varom, szóval nem biztos, hogy jól csinaltam.

hova vagy kiirva? ha gondolod, irj privit!

2008. nov. 10. 12:15
 7/7 anonim ***** válasza:
ja, az elso valaszadónak: a brendonban van 56 os bundazsak, nagyon jol nez ki, sajnos 10ezer forint, hat magunknak sem veszunk annyiert kabatot, pedig mi nem nojjuk ki hamar :( :)
2008. nov. 10. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!