Ha a takarót lerúgja, hálózsákot nem viseli el, hogy altassam?
Figyelt kérdés
Kályha van a szobában és este nagyon meleg van de reggelre hideg. Most bodyt adok rá rugival de szerintem fázik mert sírdogál, betakarom és alszik. Viszont lerúgja magáról mindig..2019. dec. 7. 12:21
1/7 anonim válasza:
Akkor talán éjszakára ne futsel be annyira, és akkor elviselne a hálózsákot.
Gyerekeknek amúgy se jó, 20 22 foknál melegében aludni. Az én gyerekem nem is tud még így se, csak ha 20 körül van a hőmérséklet.
De most komolyan... Este nagyon meleg van ezt írod. Azért nem alszik benne.
Ha reggel melegitened fel a szobát az a legjobb. Nekünk a termosztát reggel kapcsol csak be, este nem. Pont ezért. Plusz fürdés időben. (tudom, kályha van.).
2/7 anonim válasza:
Ne csinálj olyan meleget estére, tök fölösleges
Amúgy meg adj rá vastagabb, plüss pizsit
3/7 A kérdező kommentje:
A nagyon meleg az 22-23fok. A nem viseli el a hálózsákot azt azért mert korlátozva van benne.
2019. dec. 7. 12:34
4/7 anonim válasza:
Adj rá tipegő hálózsákot, erre találták ki!
5/7 anonim válasza:
Kezes-lábas vastag pizsiben altatom az enyémeket. Sosem takaróznak egész éjszaka, én meg nem akarom félálomban tölteni az estét és óránként takargatni őket. Így akárhogy fekszenek, nem fáznak meg.
6/7 anonim válasza:
Tipegő hálózsák! Keresd rá! Szuperül mozog benne. Az én lányommal is ez volt
7/7 A kérdező kommentje:
Megnézem, köszönöm!
2019. dec. 7. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!