Mennyiért "éri meg" meg egy 9 éves kislánynak téli kabátot venni? 20. 000 ft tényleg sok? Nem a márkát kell kifizetni szerintem ennél a kabátnál, hanem a minőséget.
Erről a kabátról van szó: [link]
Szerintetek megéri az árát? Ti vennétek ilyet?
Tegnap ilyet vettünk a lányomnak, neki is tetszett. Elmentünk anyósomékhoz. Persze a lányom rögtön megmutatta mit kapott. Erre az anyósom elkezdte, hogy: "túl drága; fölösleges ekkora gyereknek ennyiért kabátot venni, mert egy szezon alatt kinövi", meg hogy "fiús, igazán vehettünk volna lányosabbat".
Tényleg nem éri meg az árát? Tényleg "fiús"?
Az én 8 évesem biztos nem venné fel. 8000ért vettem most neki csinosat, lányosat, jó minőséget.
Nekek 20 ezerért ez a kabát csunya bovsi.
Nekem tetszik, szerintem lányhoz (is) passzol, de én nem ismerem a 9 éves lányok ízlésvilágát.
Nekem ovis fiam van, neki nem költenék ennyit kabátra, de ettől függetlenül azért nem olyan vészes ez az ár.
Az viszont szörnyű, hogy mennyire önbizalomhiányos vagy. Nálunk is hasonló a nagyszülők hozzáállása, ezért mikor a hétvégén megkérdezték, hogy mennyibe kerül a gyerek tsmt tornája, közöltem, hogy magánügy, így nem kellett a sápítozást hallgatnom.
Mi is ilyet vettunk 6 eves lanyomnak. O sem olyan hercegnos, inkabb fius. Konnyu mosni is, nem latszik annyire hogy koszos.
Van egy csili vili pink bordo szinu lanyos kabatja is, tavalyi de iden pont jo meg. Hat moshattam hetente.
Nem ez a legdragabb kabatja, a bordo borzslom 41990 ft volt nagymama vette neki a dockyardban
A világosabb színűt én hamarabb venném meg lánynak, de amúgy nem néz ki rosszul. Uniszexnek mondanám.
Az árát sokallom, magamnak se szívesen veszek ilyen drágán kabátot, de ha ennyiért találtatok olyat, ami tetszik és jó is, akkor ez van. :)
Ne hagyd, hogy elbizonytalanodjon a lányod, mert akkor nem szívesen fogja hordani és az már tényleg pénzkidobás. A nagyinak négyszemközt mondd meg, hogy legközelebb figyeljen arra, hogy a kritikáit ne a lányod előtt fogalmazza meg, ha örömmel mutat neki valamit, dicsérje meg, akkor is, ha egy darab kő. Pont. Utána veled megbeszélheti az aggályait.
Ez egy szuper kabát!
a 20ezer meg csak viszonyítás kérdése, hogy sok vagy kevés. Nekünk sok lenne, én ennyit nem tudnék kiadni egy kabátért, és azt gondolom, az itthoni telekre bőven elég a 9évesemnek az 5-8 ezres kabát is, csak ne ázzon át és elég meleg legyen. Ha nem kellene néznem minden ezresnek a helyét, akkor viszont nem feltétlen akadnék fent azon, hogy 20ezer egy kabát. Cipőből pl megveszem a gyereknek a drágábbat, pedig azt is csak egy szezont hordja.
És ha a lánynap tetszik, akkor nem mindegy, hogy a mama szerint fiús-e?
A farmer is fiús, de gondolom nem szoknyában jár állandóan.
Nem fiús, hanem sportos.
Amikor felnőtt férfiak rózsaszín pulóverben rohangálnak, akkor egy kék kabáton ne akadjunk már fenn!
Tavaly mi is sötétkék kabátot vettünk az akkor 10 éves lányunknak. Pink, mintás sállal, és sapkával hordta, amihez remekül megy a színe. Senki se nézte kisfiúnak.
1.fiús!!
2.ennyiért még magamnak sem veszek kabátot.🤷🏻♀️Pedig már nem vagyok növésben.
Ès köszi szépen, van kínais kabátom,amit már 6 éve nyúzok,és semmi baja.
Szerintem ez ennyiért egy remek síkabát, túrakabát, de hétköznapokra fiús, felesleges és drága.
5 évesem van, a legdrágább kabàtja 15 volt eddig, de 10 körül szoktam mindig venni. Színes,, vízálló, szőrrel is bélelt, divatos is volt. Imádta és gyönyörű volt benne. Nekem fontos, hogy ne a szedettvedett ruhákat lássa majd a gyerekkorából, mint amiket rám adtak olcsó és praktikus alapon, hanem szépnek lássa/érezze magát, ehhez pedig jó szabás és hozzá passzoló színek kellenek.
10-15 teljesen normális egy általános sulisnak kabátra, én magamnak 25 ig nem sajnálom télikabátra, de akkor legyen tökéletesen rám passzoló és minden téren ideális, csak ilyet veszek meg és évekig hordom.
Nagyon el kell beszélgetni a rokonnal, nem kritizáljuk a gyerek dolgait, pláne nem kéretlenül, ha muszáj, akkor pedig finoman. Nem az, hogy fiús, hanem hogy ez az árnyalat nem a kedvencem, nem venném fel ezt a fazont, szerintem van olyan, ami jobban illene rád, de ez sem rossz(gondolom azzal egyetért, hogy nem rossz).
Az, hogy mit és hogyan mondanak az emberek, nagyon sokat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!