Mennyire figyeltek arra, hogy a testvérek ruhái harmonizáljanak? Van, aki egyforma ruhát ad a gyerekekre?
Figyelt kérdés
Nyilván ennek akkor van jelentősége, ha együtt mentek valahova. Írjatok nemet és kort is a gyerekeknél, illetve, hogy ők mit gondolnak erről (ha mát elég nagyok).2019. okt. 30. 14:00
11/17 anonim válasza:
3 lányom van. Előfordul, hogy hasonlóan öltöztetem őket, van is 1-2 egyforma darab (inkább a 2 kicsinek), de inkább legtöbbször csak a megjelenést nézem, hogyha az egyiken szabadidő van, a másik se legyen habosbabosban, vagy ha farmer, általában mindkettőre. A nagy 10 éves, sokszor amit a fejébe vesz, azt veszi fel....
12/17 anonim válasza:
Nem vagyok még szülő, de emlékszem, hogy öltöztettek minket kiskoromban, így remélem azért releváns lesz a válaszom. Egy bátyám, egy nővérem és egy húgom van. Előfordult, hogy a lányok hasonló ruhát kaptak. Kifejezetten emlékszem például egy zöld két részes szettre, ami mindhármunknak volt. Nem volt teljesen egyforma, de nagyon hasonlított. Az egyik rokonunk varrónő volt, ő gyakran készített nekünk nyári kisruhákat, szoknyákat. Volt egy piros, fehér pöttyös szett, szoknya és kis felső csipkés betétekkel. A nővéremé és az enyém teljesen egyforma volt, a húgunké, aki akkor még kisbaba volt, abban tért el, hogy az övé egyrészes volt. A legtöbbször azért kaptunk hasonló, vagy egyforma ruhát, hogy ne legyen vita, ugyanis én és a nővérem hajlamosak voltunk összekapni ilyesmin. Vagy ha neki volt, nekem is kellett ugyanolyan. Általában nem egyszerre viseltük a hasonló ruháinkat.
13/17 anonim válasza:
Egy gyerekem van, de mi mindig összeöltözünk..
Szeret hasonlítani rám, ha lenne tesója, akkor ő is hasonlóan öltözne.
Nem kell egyformát gondolni, színben harmonizálunk és persze stílusban is.
Van pl egy farmerruhám, pántnélküli, neki is van pántos fodros.
Vagy pl kék farmer csíkos felső, de két különböző árnyalatú kék.
Mindkettőnknek más áll jól színekben ès fazonban is. Teljesen egyforma ruha szerintem nagyon ciki, nem a mini másom, csak van bennünk valami közös..
Tesóknál dettó
14/17 anonim válasza:
Lányaim stílusa hasonló, mindkettő a csinos, csajszis ruhákat szereti. Nem öltöztetem őket tudatosan ugyanolyanba, de mivel egy helyről vásárolok nekik kisebb, nagyobb méretben, így a stílusa a ruháknak hasonló. Ugyanolyan felsőt vagy szoknyát ha veszek is, nem adom rájuk egyszerre. Szeretem ha harmonizálunk megjelenésre, de a teljesen egyforma nem tetszik.
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Zöld kéz ment!
2019. okt. 30. 20:29
16/17 anonim válasza:
Nálunk most pont ez a sláger, 4 éves és 6 éves, szinte mindenbe egyforma szeretnének. Néha igazi kihívás 🤦♀️
17/17 anonim válasza:
Semmenyire én fiaimat soha nem egyformába öltöztetem ,lányomnak és nekem 1 db egyforma polonk van de nem hordjuk egyszerre csak nagy ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!