Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » A C&A-s babaruhák mérethelyesek?

A C&A-s babaruhák mérethelyesek?

Figyelt kérdés
Falun lakom,a héten lesz alkalmam bemenni a városba. Kéne pár ruhácska,de nem sok időm lesz. A c&a pont útba esne. Milyenek a babaruháik? Mert a ruhák egy része már kicsi a méretében,a következő méret még hatalmas. Ha ezek is inkább a kisebb ruhák méreten belül,akkor máshol néznék szét
2019. okt. 2. 14:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
A h&m szerintem is bazinagy de legalábbis az én gyerekemre is hatalmasak a ruhak mindig egy merettel kisebbet kell vegyek.a c&a szerintem meretaranyos de a zara szerintem is minimalisan kisebb. a gyerek most hord 80 méretet ami a c&aban meg mindenhonnan jo kiveve a h&m es az f&f, az is batari. Lehet utolso a te babadnak mas alkata van, az enyém vekonyka hosszu labakkal. A nexttel meg erdemes figyelni mert egy azon meret is lehet tok mas, rendeltem ketfele rugit ugyanabban a meretben es az egyik egy szammal nagyobb volt. 😅
2019. okt. 2. 17:58
 12/14 anonim ***** válasza:
82%

11, az enyém is vékony, hosszú lábakkal, "mégis" osztom a 10-es véleményét. ;)

A h&m, f&f mérethelyes szerintem. Mindig annyi centiig volt jó, mint ami rá van írva.

A c&a jóval kisebb. Vagy lehet az jobb fogalmazás, hogy kicsit összevissza számoz. Vettem 98-as és 104-es pólókat, amit egy időben tudott hordani a lányom, mert szinte semmi különbség nem volt, sőt az egyik 98-as volt a legnagyobb közülük.

A lupilu (lidl) a legnagyobb. A 86/92-es pólói ugyanakkorák, mint a hm-es 98-104-es. Egyszer összemértem.

Az aldisok vegyesek. Az overáljai nagyobbak a lidl-nél, de a bodyk rövidebbek.

2019. okt. 2. 18:23
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
2019. okt. 2. 20:02
 14/14 anonim ***** válasza:
24%
Hiába viszel egy bady az nem jó támpont mert ruhák egy sok használat miatt összemenek.polok,badyk nekem 3 gyerekem van igaz nagyok de kb méret helyesek 140 pólók most jók 138 cm lányomra.
2019. okt. 3. 05:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!