Nem történik az, hogy védjük a gyerek bőrét mindentől és kézőbb meg ha ezekkel az anyagokkal találkozik a bőre akkor meg nem tudja mi van és allergiás lesz?
Vagy az első évben vigyázni kell, hogy megetősödjön a bőre és később már ellenálóbb lesz?
2019. szept. 17. 09:14
1/10 anonim válasza:
Érdemes Sensitive mosógélt használni.
Attól, h óvod a kis érzékeny bőrét, nem fog allergiás lenni később. Ekcémás is lehet nem sensitive mosógéltől. Az elején mindenképp célszerű odafigyelni az ilyen "apró" részletekre
2019. szept. 17. 09:30
2/10 anonim válasza:
Én úgy vélem, hogy igen, az első évben ajánlatos és később már jöhet a hagyományos, nálunk is így volt és így volt jó!
2019. szept. 17. 09:36
3/10 anonim válasza:
Szerintem van! És én abból is az illatmentes változatot választottam. Lassan 8 hónapos a babám, előzőhöz hasonlóan 1 éves koráig tervezem babamosószerrel mosni a ruháit.
2019. szept. 17. 10:04
4/10 anonim válasza:
Sokkal érzékenyebben reagál a bőrük még. Nem is kell feltétlen allergiáról beszélni.
2019. szept. 17. 10:14
5/10 anonim válasza:
Én akkor kezdtem a témában olvasgatni, amikor megszületett a fiam. Érzékeny bőrű, állandóan ekcémás. Én is sensitiv mosószerrel öblítővel indítottam, de mivel nem volt egy 100%os változás elkezdtem teljesen természetes anyagokat használni. Meg is maradt a dolog, ecet, mosóparfüm, szappan és mosószódára. Ezzel kímélem a mosógépet,a ruháinkat, a bőrünket és még környezet barát is plusz filléres
2019. szept. 17. 10:55
6/10 anonim válasza:
Én az első évben kifejezetten babaruhákhoz való mosószert használtam, most már sima sensitive gélt. Szerencsére nem lettek utána bőrtünetei, viszont úgy vettem észre jobban kihozza a foltokat mint a bábáskodik változat. Lehet csak beképzelem :)
2019. szept. 17. 11:27
7/10 anonim válasza:
Nincs :)
2019. szept. 17. 11:46
8/10 anonim válasza:
Attól függ mennyire érzékeny a bőre. Nálunk húgom az egyetlen aki babaként és most már tiniként is ekcémás mindentől így még mindig babaöblítővel kell átmosni az ő ruháit :D
Most fog születni a babám, így mindent azzal mostam át én is első körben, utána majd meglátjuk mennyire bírja a rendeset :)
2019. szept. 17. 11:52
9/10 anonim válasza:
Mindig együtt mostam a kezdetektől fogva a baba cuccokat a mi ruháinkkal, és nem használtam más mosószert öblítőt sem mint azelőtt, és nem is lett semmi bőr baja egyik gyerekemnek sem. (Egyébként mindent vasalok)
Nem hiszem, hogy ez megakadàlyozná, hogy egy gyerek ekcémás legyen ha pl. hajlamos rá, vagy ha benne van a génjében, kijön a betegsége mósószertől függetlenül.Nyílván ha kijönne az ekcéma a gyerekemen akkor én is vàltanék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!