Vasaljátok a babaruhákat?

Az én lányom már 3 és fél éves és még vasalom a ruháit.
Sőt a miénket is kivasalom, amiben dolgozni járunk.
De kapaszkodjatok meg, a lányom ruháit a mai napig külön mosom, mert nekem így kényelmes. Heti 1x mosok rá, külön sensitive mosószerrel, meg öblítővel, mert érzékeny a bőre. A férjemnek meg "akadnak" olyan ruhái, amihez kicsit több kell, mivel tűzoltó én meg irodában dolgozom, szóval az ingeket, szoknyákat ugye ezzel sem tehetem össze.
Az én mosógépem kicsit gyűri a ruhákat pedig új. Szárítóm nincs, a teregetés után pedig gyűrött marad a ruha. (Érdekes, anyukámnak szép marad a ruha vasalás nélkül is, nekem nem sikerül).
Nem hiszem, hogy a kérdező arra volt kíváncsi, hogy ki "igénytelen és ki nem".
(Hozzáteszem sok olyan ismerősöm van, aki nem vasal, mégis szép a ruhája. De van olyan is, aki szintén nem vasal és hát látszik is rajta, szóval nem kifejezetten mérce a vasalás az igényességre)
A kérdés szerintem inkább a fertőtlenítési céllal való vasalásra vonatkozott.
Ártani nem ártasz vele, az biztos. Ha azokat, amik közvetlenül érintkeznek a bőrével kivasalod, már jó. Ezzel fertőtleníted és puhítod is a ruhát.

Vasaljon akinek 6 anyja van 😁 lanyom mar 3 eves,es soha nem vasaltam!!! Csak a textilpelusokat vasaltam ki egyetlen egyszer szuletese elott.
Nekem ilyenre nincs idom,ha meg lenne se erre forditanam,inkabb a gyerekkel jatszok helyette.
Egyebkent meg valoban ugyesen kell teregetni stb es viszlat vasalas!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!