Milyen csatos hordozót érdemes venni?
Én hármat próbáltam ki egy-egy hétre vásárlás előtt. Mindhárom jó volt. Mindhármat elől próbáltam.
- Love Radius Fizio: puha vàllpánt és puha de erős öv, hátul lecipzárazható, hogy csak egy háló legyen a hátán - nyáron ez szupi. A baba kezdetben egy párnán ül benne, később ezt ki kell venni.
Azért nem ezt vettem, mert alacsony vagyok és a párna miatt nagyon magasra került benne, de ma már lehet, hogy ezt venném, mert 4 hónaposan a súlya miatt hátrakerült a babám, és ott mindegy lett volna. Nincs alvócsuklya, csak egy kis tartoháló, de erre is utólag jöttem rá, hogy talán jobb is, mert a nagyobb babák már nem bírják a csuklyát és amikor úgy alszik, hogy hátradönti a fejét, akkor az utcán beugatnak a nénik.
- Magyarinda Klasszik: mi ezt vettük vègül, praktikusnak tartom. Egy gyapjúréteg van benne (a Szimplàban nincs), ez jól hőszigetel, a háta még sose volt izzadt a babának. Erős a deréköv és jól állítható a vállpánt. Ha úgy akarod tenni hogy a karja kint legyen, csak bugyrosítással megoldható (a többiben állítható a hátrész hossza), de én hátra nem akarom úgy tenni, ha meg nagyobb lesz, már erős lesz a törzse. Gyönyörűek a minták, egy magyar lány csinálja (aki nem ilyen szélsőjobber amúgy csak szereti a népmeséket - de ez mind1). A csuklya védi a fejet a naptól, de nálunk ennek csak elől hordozva és picikènt volt haszna. Van benne újszülött betét, bár újszülöttet talán kendőben jobb.
- Kibi. Ez egy divatos cseh márka, nagyon könnyű és kényelmes, nekem ez volt az egyetlen, amiben fájt a derekam, vsz a pánt vékonysága miatt, de háton sose hordoztam vele. Sajnáltam, mert amúgy ez lett volna a nyerő.
Ha el tudsz menni hordozóklubba ott lehet próbálni, vagy ismerősöket kérdezz meg, hátha van valakinek.
Fél évesen mit tud? Csatosat felállástól javasolnak.
Állíthatót vegyél, nekem volt egy fix terpeszes, fix magasságú mei-taim, na ez sose volt igazán jó a gyereknek, most egy Marayát használunk.
Facebookon van adásvételi és tanácsadó csoport is, érdemes körülnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!