Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 8 hónapos nagy babának biztons...

8 hónapos nagy babának biztonsági autós hordozót tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Nagy babáról van szó, 8 hónapos és 70 cm. Hipotón baba, vagyis egy jó darabig biztos nem teszem át autósülésbe. Olyan hordozót keresek amit nem nő ki hamar. Max 50 ezret szánok rá.
2019. júl. 15. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Olyan autós ülésre van szükséged ami dönthető is. A mammakids-nek van ilyen 0-36 kg-ig ülése. Az jó lesz akkor is ha már tud ülni később. De nem tudom mennyire megbízható márka.
2019. júl. 15. 21:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Mindenképp háttal szeretném hogy utazzon, ezért gondolkodom hordozóban. Tudom hogy van forditható gyerekülés, de 150ezret nem akarok áldozni rá, mert már van egy 9-18 kgos ülésünk, de mire ebbe bele tudom tenni a lányomat, addigra a mostani autós hordozóját kinövi.
2019. júl. 15. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:
2019. júl. 15. 22:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Dönthető autósülést vettünk mi is, az autós hordozót jóformán kinőtte. Menetiránnyal háttal utazik benne. 35 ezerért vettük újonnan, garanciával, tehát nem kell horror összeget kiadni érte. Ja és 36 kg-ig jó.
2019. júl. 16. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!