Ha a hordozóját lassan kinövi a NÉGY hónapos kisfiam, de még nem ül, vehetek neki olyan autós gyerekülést, ami 9kg-tól javasolt?
Nem vehetsz neki, mivel nem tud ülni. Semmiképp nem ajánlom.
0-18 kg-os ülés általában 4 éves korig használható, után meg vehetsz már 15-36 kg-os gyerekülést. Ne ezen spórolj!
nem.
tegnap voltam a bababoltban és a 8 hónapos, ülni tudó 10,5kg-os fiamat beletettem az ülésekbe. A feje teteje eléri a maxi cosi hordozó tetejét, a lába kilóg, az öv a hónalja alól indul már régóta és még így is azt mondták az eladók, hogy ezerszer biztonságosabb neki ebben a hordozóban, mint egy 9+ os ülésben és felesleges nekünk már megvenni a 0-18-ast (abból is az olcsóknak töréstesztje sincs) 60-ért, mert kb. egy hónap és tud majd ülni stabilan annyira, hogy a 9+ os ülést megvegyük. Addig ez van, de a fiam 86-92-es ruhát hord és 10,5kg, és 5 hónapos korától azt érzem, hogy kinőtte a hordozót, de még mindig a határon mozog, szóval nem tudom 4 hónaposan hogy tudja kinőni, ne kapkodd el szerintem.
Gratulálok annak a felelős eladónak, aki egy 9 hónapos gyereket menetiránynak megfelelően ültetne a kocsiba.
Kizárólag 0-18-as ülésbe tudod tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!