Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Tudnatok olyan hordozokat...

Tudnatok olyan hordozokat ajanlani ami egeszseges es a baba arcal kifele van?

Figyelt kérdés

Kizart az a nagyon tekeros atbujos megkotos hordozo, valami egyszerubb kellene olyan csattos.

2 hos babanak

2019. jún. 22. 08:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Előző, ez nem igaz!
2019. jún. 22. 12:13
 12/21 anonim ***** válasza:
Mármint nem csak akkor lehet csatosba tenni, ha ül.
2019. jún. 22. 12:14
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

#11 a kendős anyukák megvannak róla győződve (tisztelet a kivételnek!) , hogy csak is ők csinálják jól. Mindenki mas hülye.

Amúgy én pl próbálkozhattam volna a kendővel, de az én fiam olyan feszes volt, hogy őt nem lehetett volna úgy magamra kötni, hogy C ivű legyen a háta..

2019. jún. 22. 12:22
 14/21 anonim ***** válasza:
Rugalmas kendővel én is hordoztam, vannak előnyei és nagyon "romi", de a csatos ezerszer praktikusabb. Én a Hordozóházban rákérdeztem arra, amit fent írtak, és azt mondták, nem igaz, a lényeg, hogy a pozíció és az eszköz szorossága megfelelő legyen.
2019. jún. 22. 13:12
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Huuu nekem is van itthon karikásom, de hidd el kedves kérdező a rugalmas sokkal jobb. Én is féltem tőle, de tök egyszerű felkötni, levenni meg még sosem kellett sírás miatt. Ehhez képest nekem a karikasban majdnem mindig sír, meg eltolja magát...
2019. jún. 22. 13:50
 16/21 A kérdező kommentje:
Na jo de az a rugalmas az ilyen kotozgetos halytogatos nem meleg? Lattam egy parat a neten ha 120 szor korbetekered magadon meggyulladsz benne
2019. jún. 22. 15:39
 17/21 anonim ***** válasza:
Meleg, de ilyenkor egy csatos hordozóban is összeizzadtok. (Annak meg vastag az anyaga) Én most váltottam sima szövött kendőre a rugalmasról, mert ott csak egy réteg van a baba hátán, nem 3. A mi babánk is nemrég múlt 2 hós, de hordozáskor egyből alszik, csak a vállunkon nézelődik.
2019. jún. 22. 20:03
 18/21 anonim ***** válasza:

13, 11!! Kinek mi valik be. En csak a sajat tapasztalatomat irtam le. Ezert nem kellene lepontozni...

A velemenyem tartom. Nem hiszem, hogy egy 2 honapos babat csatosba kellene tenni... de mindenki maga donti el. Ha meg nem tetszik valakinek, hogy kotogetni kell vagy mert meggyullad benne akkor tegye csatosba... mit banom en.

2019. jún. 22. 21:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Ja, es kerdezo... van kulonbozo meretu kendo is, marmint a rugalmasbol is. Mert pl az en 151 cm-hez elegge nagy lenne az 5-os kendo. Ezert is jo, hogy vannak rovidebbek es akkor nem kell 100x attekerni.
2019. jún. 22. 21:35
 20/21 anonim ***** válasza:
18. Én a 11 vagyok, és nem pontoztam sehogy a válaszodat. Az a baj, hogy persze "kinek mi válik be", de úgy látom, hogy az egyes hordozós iskolák is eltérően tanítanak, és ez zavar, de erről nem Te tehetsz (ezért is sem értékeltem a választ).
2019. jún. 22. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!