Tudnatok olyan hordozokat ajanlani ami egeszseges es a baba arcal kifele van?
Figyelt kérdés
Kizart az a nagyon tekeros atbujos megkotos hordozo, valami egyszerubb kellene olyan csattos.
2 hos babanak
2019. jún. 22. 08:49
12/21 anonim válasza:
Mármint nem csak akkor lehet csatosba tenni, ha ül.
13/21 anonim válasza:
#11 a kendős anyukák megvannak róla győződve (tisztelet a kivételnek!) , hogy csak is ők csinálják jól. Mindenki mas hülye.
Amúgy én pl próbálkozhattam volna a kendővel, de az én fiam olyan feszes volt, hogy őt nem lehetett volna úgy magamra kötni, hogy C ivű legyen a háta..
14/21 anonim válasza:
Rugalmas kendővel én is hordoztam, vannak előnyei és nagyon "romi", de a csatos ezerszer praktikusabb. Én a Hordozóházban rákérdeztem arra, amit fent írtak, és azt mondták, nem igaz, a lényeg, hogy a pozíció és az eszköz szorossága megfelelő legyen.
15/21 anonim válasza:
Huuu nekem is van itthon karikásom, de hidd el kedves kérdező a rugalmas sokkal jobb. Én is féltem tőle, de tök egyszerű felkötni, levenni meg még sosem kellett sírás miatt. Ehhez képest nekem a karikasban majdnem mindig sír, meg eltolja magát...
16/21 A kérdező kommentje:
Na jo de az a rugalmas az ilyen kotozgetos halytogatos nem meleg? Lattam egy parat a neten ha 120 szor korbetekered magadon meggyulladsz benne
2019. jún. 22. 15:39
17/21 anonim válasza:
Meleg, de ilyenkor egy csatos hordozóban is összeizzadtok. (Annak meg vastag az anyaga) Én most váltottam sima szövött kendőre a rugalmasról, mert ott csak egy réteg van a baba hátán, nem 3. A mi babánk is nemrég múlt 2 hós, de hordozáskor egyből alszik, csak a vállunkon nézelődik.
18/21 anonim válasza:
13, 11!! Kinek mi valik be. En csak a sajat tapasztalatomat irtam le. Ezert nem kellene lepontozni...
A velemenyem tartom. Nem hiszem, hogy egy 2 honapos babat csatosba kellene tenni... de mindenki maga donti el. Ha meg nem tetszik valakinek, hogy kotogetni kell vagy mert meggyullad benne akkor tegye csatosba... mit banom en.
19/21 anonim válasza:
Ja, es kerdezo... van kulonbozo meretu kendo is, marmint a rugalmasbol is. Mert pl az en 151 cm-hez elegge nagy lenne az 5-os kendo. Ezert is jo, hogy vannak rovidebbek es akkor nem kell 100x attekerni.
20/21 anonim válasza:
18. Én a 11 vagyok, és nem pontoztam sehogy a válaszodat. Az a baj, hogy persze "kinek mi válik be", de úgy látom, hogy az egyes hordozós iskolák is eltérően tanítanak, és ez zavar, de erről nem Te tehetsz (ezért is sem értékeltem a választ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!