Hogyan oldottatok meg a babakocsi lepcson fel-le cipeleset ket kicsi gyerek mellett?
Nem tul nagy korkulonbseg eseten erdekelne, hogy csinaltatok, mikor a nagyobbik mar jar onalloan, de meg nagyon lassan lepcsozik, a kicsi meg eppen megszuletett.
Erdekelne, hogy milyen babakocsitok volt, ami konnyu, es a kicsit bele lehet nyugodtan tenni ulnitudas elott, es fel-le lehet cipelni lepcson.
Oszi baba lesz a masodik. Mennyire nehez fel-le vergodni a lepcson a ket gyerekkel+a babakocsival, es a cuccokkal?
Olyanok valasza erdekelne ertelemszeruen, ahol nincs lenti tarolo. Hogy lehet ezt megoldani?
Autótok sincs? Volt ismerős, aki a csomagtartóban tárolta a babakocsiját jobb híjján.
Amúgy sztem kb sehogy nem lehet hosszútávon megoldani. fsz vagy 1. emelet még csak-csak... és amíg a kicsi elég kicsi és nem ficereg cipelés közben.
Nálunk simán a lépcsőházban hagyták a babakocsit legutóbb, le volt zárva biciklizárral és letakarva esővédővel. A lépcsőház zárt, elvben nem lehet baja, ha igen, akkor a lakók közül a hunyó valaki.
Mi pedig a kukatárolóra (ami a lépcsőház felé nyitott) ajtót rakattunk, az lett a babakocsitároló. Mondjuk most már minden más is van ott.
Mennyi lesz a korkülönbség?
Egyébként fordulóról fordulóra haladva. Legkísértem a nagyot, majd levittem a kocsit, majd megint mentünk ~15 lépcsőt a naggyal, najd megint...
Nem a legkönnyebb kocsink van, választhattunk volna jobban. A nagy féléves korában már ~20 kilót cipeltem.
Épp ezért nem volt soha babakocsink.
3. emelet, se lift, se tároló.
Mindkét gyerekem hordoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!