Milyen babakocsit vegyek őszi/téli babának? Nektek melyik vált be? 3 in 1?
Panelben lakunk ami liftes tehát cipelni nem kell, ritkán utaznánk busszal. Heti 1-2x autóval.
Szóval városi sétákhoz keresnék egy jó fajta babakocsit (néhol rosszak az út viszonyok, ezért a felfújható nagy kerekekre gondoltam)
3 in 1 babakocsit érdemes választani? Mózes szerintem praktikus télen, tavasszal meg már lehetne használni a sport részt is, az autós hordozót meg akkor használnánk ha mennénk kirándulni/rokonokhoz vagy nagy bevásárláshoz. Tehát hétvégente mindenképp használnánk.
Tudnátok ajánlani babakocsi márkákat illetve hogy hol érdemes körbe nézni, vásárolni? :)
decemberi babámmal espiro vector lite-t használtunk. Ez már ugyan nincs, de nagyon hasonló kivitel igen.
rossz útviszonyok mellett a verda rugózása számít, nem hogy felfújható-e a kereke. Szinte minden ismerősöm kínlódott vele, főként ha néha parkba, játszótérre is mentek, a királydinnye szemét egy dög.
A lite tömör gumi kerekekkel rendelkezik és semmi hátrányát nem tapasztaltam.
Kb 5 hónapos korig használtuk a mózest, utána került át sport részbe. Az autós hordozó nem volt szempont, mivel nem volt saját kocsink, így egy teljesen külön autós hordozót vettünk erre a célra (nania - és ha ma kellene inkább ehhez vennék egy easy vázat pluszban, a kocsihoz rendszeresítve)
Concord neo kocsink volt, imádtam. Nálunk macskakoves a belváros, simán bírta a kocsi. 7-8 hónapig használta a mozest, utána a sportot. Az autós hordozovak is elégedett voltam, 14 hónapos volt, mikor lecsereltuk ülésre.
Most az ikrekkel bugaboo donkey kocsit vettünk, ez valami alom. Ha megtehetitek nézzetek meg a bugaboo kocsikat én most lehet azt választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!