Testvérfellépo vagy tandem babakocsi lenne jobb egy 3 évesnek és egy újszulottnek?
Nem vezetek, tehat a 2 gyerekkel mindehova gyalog, busszal, vonattal kell majd menjek.
A babkocsit en eloszor ugy gondoltam, hogy mar nem valo egy 3 evesnek, viszont bele tud ulni, ami egy plusz pont. Ha nagyon elfarad a fellepon ott viszont muszaj lesz allni.
3 évesnek? futóbicikli.
se babakocsi, se fellépő. Önjáró már egy ekkora gyerek.
Eső válaszoló, írta a kérdező , hogy nincs kocsija. Te gondolom az a fajta vagy aki Játszótér és a posta között járkál kizárólag , a többi helyre autóval megy.
Kérdező, te tudod ,,az én fiam majdnem négy éves és még használjuk a babakocsit, de nekem sincs autóm, olyan országban lakunk ahol nagy távolságok vannak, sokszor egész napokra elmegyünk, busszal ,vonattal kell még a babakocsi.
Nem raknék ekkora gyereket babakocsiba. Kisebb korkülönbségnél is testvérfellépőt vettem. Nekünk nincs autónk, elég sokat buszozunk. Viszont ülőhely szokott lenni legalább.
Tandem babakocsival egyébként pont, hogy húzós lehet a tömegközlekedés. Én nem gondolkoznék benne, ha nem muszáj. Maximum nagyon kicsi korkülönbségnél, nálunk 21 hónap lett. (Azt azért megértem, aki ekkora korkülönbségnél használná a tandemkocsit, én pont a buszozás miatt vetettem el már korán)
"Eső válaszoló, írta a kérdező , hogy nincs kocsija. Te gondolom az a fajta vagy aki Játszótér és a posta között járkál kizárólag , a többi helyre autóval megy"
4 éves volt a fiam, amikor autót vettünk, 5, amikor jogsim is lett.
Kismotorral, futóbiciklivel elég jól boldogultunk.
Sajnos kistesó nem lett mellé, de ha lett volna, akkor ő pedig kendőben rám került volna és máris nincs a babkocsis macera pl a buszon (azért testvérkocsival, fellépővel ezerszer macerásabb, mint egy kisméretű babakocsi+egy műanyag kismotor)
Futobicikli a nagynak+babakocsi pici babaval? Es ha tul gyorsan megy, vagy varosban laknak, ahol sok az auto, akkor mit csinal a kicsivel, ameddig a nagy utan rohan? Azt max, ugy tudom elkepzelni, hogy a kicsit kendoben magara koti, akkor mehet a futobicikli. Amugy en siman vennek fellepot, vagy nekunk pl. kendo+babakocsi lesz a kicsi ulnitudasaig, utana a babakocsinknak massziv az also kosara, abba bele szokott most is neha ulni, igy max oda beulhet. Van olyan testverfellepo, aminek van ulese.
Ha a testverfellepo mellett dontesz, akkor viszont a babakocsinak legyen jo hosszu a tolokarja, kulonben ra fogsz lepni, es csak szivas lesz vele.
Lányom izomtónus zavaros, elmúlt másfél mikor elindult, autónk sincs, nagy távolságokat teszünk meg gyalog és tömegközlekedve.... de ekkora korkülönbséghez akkor se vettem se fellépőt, se testvérkocsit.
Kösd a kicsit magadra, told a nagyobbat a kocsiban, ha nem megy máshogy.
Én a kicsit tolom (2 hónapos), a nagy (3 év) sétál. Eddig bírja. 2,5 évesen tettük el végleg a babakocsiját. 1 év sétával teljesen belejött.
Gondolom akiknél időben indul el a gyerek, még hamarabb kellő rutint szerezhetnek az önálló közlekedésben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!