Melyik a legjobb autosules?
Mi a hordozó után maxi cosi milofixet vettünk. Most 18 hónapos, előre felé néz, háttal ugyanis hanyingere volt, meg osszehanyta a kocsit, pedig azt terveztem h ezt ameddig lehet háttal használjuk, de felülirta a terveimet. Ezt érdemes belekalkulálni előre, h nem biztos, h bírni fogja háttal, annak ellenére, h úgy a legbiztonságosabb.
- Adac teszt,
-kocsiba mindenképp bele kell próbálni,
- a kicsit is próbáld az ülésbe, h kényelmes legyen neki,
-illetve ha olyan a kocsi, akkor isofix.
Ha három beferne belőle a kocsiba akkor kiddy pajzsos ülést vennék.
Espiro delta ülésük van, elégedett vagyok vele
Nekünk Kiddy pajzsos volt. Én ragaszkodtam ehhez, mert volt ismerősöm akit a biztonsági öv tett nyomorékká. Úgyhogy nagyon örültem hogy egy darabig nem fenyegeti ez a gyerekeimet.
De egyéb szempontból is jó volt, pl mert nem tudták kicsatolni magukat, viszont könnyedén kicsatolható az ülés-ami szintén fontos egy baleset esetén ha kigyullad az autó. Mikor nagyobbak lettek akkor meg saját maguk tudták ki be csatolni egyszerűen. Mire én becsatoltam magam őm is saját magukat.
Nem mellesleg a pajzs miatt sosem volt túl szoros, túl laza, mjndig pont tökéletes. 5 pontos övet állítgatni kellett.
És annó adac teszten biztonságosnak ítéltetett ez az ülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!