Szerintetek melyik babakocsi a legjobb? Többi lent.
Figyelt kérdés
Első babámat várom, májusban fog születni, de elég tanácstalan vagyok, mivel nincsen tapasztalatom.
Főbb szempontok, amik eszembe jutnak:
- Multifunkciós legyen!
- Bp. belvárosban nem igazán fogom használni, Budapesthez közeli csendes kisvárosban élek, az utak nagyon jók!
- Daewoo Matizkám van, aminek nem túl nagy a csomagtartója, de jó lenne, ha beférne, BKV-val nem igazán fogunk közlekedni, kocsival járunk mindenhova.
- Fontos, hogy bolygósítható kerekei legyenek.
- Ne legyen túl nehéz.
- Uniszex kocsit szeretnénk, mert most kisfiunk lesz, de ha lánytesó lesz, akkor neki is jó legyen.
Hirtelen ennyi jut eszembe, kérlek írjátok le a tapasztalataitokat, nektek melyik jött/nem jött be és miért!
Nagyon köszönöm!
Egy 19 hetes kismama
2018. jan. 14. 14:41
1/2 anonim válasza:
Szia! Mi a babakocsi mániától fogunk rendelni, a Berry Baby Torrino babakocsit, csokibarna színűt. 3az 1-ben, extra könnyű, teleszkópos, szilikon töltetű a kereke. Összecsukva sem óriási. :)
2/2 anonim válasza:
Nekem Hauck Shopper van, nagyon szeretem. Ha a hordozót teszem rá, vázzal együtt is simán felkapom. Mózessel kicsit nehezebb de nem vészes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!