Meddig erdemes babakocsit hasznalni?
Figyelt kérdés
21 honapos esernyore csukhatot szeretnek de nem tudom erdemes e2019. márc. 18. 09:50
1/5 anonim válasza:
Meddig, meddig... ameddig kell.
Amíg nem képes a napi távotokat normális tempóban lesétálni anélkül hogy felkéredzkedne. Addig kell(het) ha nem akarod cipelni.
Nyilván aki keveset gyalogol, kis távokat tesz meg, nem tömegközlekedik, hanem autóval megy, az hamarább el tudja rakni.
2/5 anonim válasza:
Szerintem ez gyerekfüggő, te látod, hogy mennyire igényli, mennyire fárad el. Van aki 4-5 évesen is bűntudat nélkül tologatja a gyerekét babakocsiba, mert máshogy nem tudnak haladni, van ahol meg a 2 éves is kimászik a kocsiból mert utálja és inkább gyalogol.
3/5 anonim válasza:
Ameddig hajlandó beleülni. Az enyém nagyjából 15 hónapos koráig használta, úgyhogy kb. feleslegesen vettük meg a sport babakocsit, azóta ordít, lehetetlen belerakni, viszont egész jó tempóban tud gyalogolni, meg tolni a babakocsit. Más gyerek meg 3 évesen is elvan a babakocsiban, bár mondjuk én ovist nem raknék már bele, szerintem olyan 2 és fél éves a határ, utána már tanuljon meg rendesen járni.
4/5 anonim válasza:
Én néha elővettem kiscsoportos. Mikor késésben voltam azzal gyorsabban lehetett haladni, autó nem volt. Aztán vettem biciklit gyereküléssel. Szerettük mindketten.
5/5 Aznna89 válasza:
Gyerek függő. Az 5 éves lànyom még simàn hasznàlná ha tehetnè,utál sétàlni,hamar elfàrad. A 15 hos fiamat már van hogy alig tudom belerakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!