Mennyi ideig tudtàtok hasznàlni a mózest?
Augusztus végi gyerekkel egészen tavaszig tudtuk használni a mózest, áprilisban váltottunk.
Nem volt pici pedig, akkor kb. 73 cm, majdnem teljesen végig ért benne, de szerette nagyon, jókat aludt, a sportban meg nem.
4,5 honapos a fiam, nagy baba (70 cm es 8 kg) es meg hasznaljuk a mozest. Vegiger benne hosszaban, de mivel kb mindig alszik benne es alvas kozben amugy is enyhen behizza a labat, igy elfer.
O szereti is, megszokta, mert 2 hetes koratol reggelente 2-3 orat, delutan pedig 2 orat uton vagyunk minden nap. Ugy alakult, hogy ezek lettek a hosszu napkozbeni alvasai, gyakorlatilag mire kierunk a hazbol, max az utcabol, addigra mar alszik is.
En mindenkepp akartam mozest, mert ennyi ideig napi szinten nem akartam hordozni (rovidtavom neha szoktam, de gerincproblemam van, hosszabban nem birom), illetve telen nagyon jo volt igy. A legnagyobb hidegben beleraktam a puhafalu mozest is a normalba, ugy mukodott mint egy beles, aludt benne, mint a bunda es semmit nem vett eszre abbol, hogy a 2-3 ora alatt en szetfagytam. :)
Most mar nem ferne ugy bele, de mar nem is kell.
Most kezdtem el probalgatni a sima sportreszt (fektetheto az is teljesen es felem forditva hasznaljuk), abban is alszik, de tobbet erzekel a kozlekedesi zajokbol, fel-felriad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!