Stokkés anyukák/apukák! Ti meddig tudtátok az Xplory sportrészét használni?
Mi most vagyunk 3 hónaposak, de már gondolkodtunk azon, hogy cseréljük a sport részre és a 3. szinte vízszintes fokozaton használjuk, mert nagyon kíváncsi a kisfiúnk, a mózeskosárban pedig nem tud nézelődni.
Ti meddig használtátok a mózeskosarat?
Most a mózest vagy a sportot?
A sportba nem tehetsz 3 hónapost, még a szűkítővel is egészségtelen.
A mózes részre gondolok, hogy nagyjából hány hónapos korig tudnánk használni.
A sport rész szinte vízszintesre dönthető, neten néztünk róla képet, még újszülöttet is tesznek bele, ezért érdekelne engem.
Addig tudod használni, míg végig nem ér. Ideális esetben addig, míg meg nem tanul ülni.
Igen, tesznek sportba kisebb babát is. Attól még nem tesz jót neki. A stokke sem, ismerem. Gyógytornászként mondom.
Szia!
Nekünk is xplorynk van..
Nekünk azt mondták mikor vásároltuk az üzletben,hogy négy hónapos kortól szűkítővel használható a sport ülés!
Nálunk is nagyon szeretett volna nézelödni így 3és fél hósan átraktuk! :)
Szia!
#4 es vagyok!
Lehet kapni adaptert hozzá és igy más markájú hordozot is rá tudsz csatlakoztatni a vázra
Mi vettünk hozzá mózeskosarat, és az 5 hós korig jó, utána pedig már felült!
Megjeletn a Stokke Xplory V5 nekem is nagyon tetszik.
Az az előnye hogy ülő és kicsit döntött pozícióban is tud benne ülni a nagyobb gyerkőc amikor már arccal nem a mama felé akar nézni.
Nekünk éjkék van, nagyon elegéns.
Még egy 3 éves bele tud ülni, nem kell aggódni hogy kinövi a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!