Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Két gyermekes anyukák, testvér...

Két gyermekes anyukák, testvér babakocsi vagy inkább testvér fellépő?

Figyelt kérdés
2 és fél éves lesz a nagyobbik mire az öcsi meg születik. De nem tudom melyik lenne a jobb. Jelenleg a kislányt sport kocsiba szoktam vinni, mivel a kezemet nem nagyon akarja fogni, ha fogja is rövidebb ideig. Szerintetek melyik lenne a jobb a választás? A testvér babakocsi, vagy a testvér fellépős módszer? Előre is köszön a válaszokat.

2019. márc. 13. 13:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Fiam 2 éves korától sírva tiltakozott a babakocsi ellen, el is adtam.

Szóval én a fellépőre szavazok.

2019. márc. 13. 13:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Fellépő
2019. márc. 13. 13:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Pont ket es fel eves a fiam, beleptunk a dackorszakba, de olyan szinten, hogy sokszor csak akkor tudok eljutni vele valahova, ha fogom es bekotom a babakocsiba, setalni nem hajlando, leul megy a hiszti.

Szerintem gyerekfuggo, de pont hatareset, szerintem kene meg a babakocsi, de lassan a fellepo is eleg...

2019. márc. 13. 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Két és fél éves gyereknek tutira nem vennék babakocsit. Fél év múlva max adhatod el, addig meg szívsz vele, mert batár.
2019. márc. 13. 13:53
 5/7 anonim ***** válasza:

2 évesen volt hajlandó utoljára babakocsiba ülni a gyerekem, azóta séta van, vagy sokáig "hátibabáskodott".

Nyilván szülés után nem feltétlen opció a nagyot hordozni, de a gyermekágy után a kicsit lehet és a nagynak meg ott a babakocsi vagy az önjáróság.

Több ismerős is használta ezt is, azt is, a tevóstvékocsit héba-hóba vették csak elő, macerás volt vele mozogni, nem fért el sehol... a testvérfellépő pedig a szülő lábának volt gyakran útban és az önjáró gyerek pedig amúgy is gyakran le-fel ugrált róla. Szóval senki nem használta ezeket az ismerősi körömben néhány hétnél tovább, mind találtak más megoldást.

2019. márc. 13. 13:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha sokat babakocsiztok, mint pl mi, és el is szokott aludni a nagy a babakocsiban, akkor testvérkocsi. Ha nem ül meg benne és tudod azt, hogyha azt mondod neki, hogy ott kell maradnia a testverfellepon, ott is marad, amíg kell, akkor pedig használjátok azt. Neked kell tudnod :)
2019. márc. 14. 11:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem 21 hónapos volt a lányom, amikor a kicsi megszületett. Csak fellépőt vettünk és azóta is azt használjuk. Nagyon szereti a lányom, pedig örökmozgó. Néha persze leszáll, és sétál velem, néha motort viszünk, és ha már nem kell, betesszük a babakocsi csomagtartójába. Sokszor leül oldalra fordított lábakkal, vagy csak leguggol rá. Nagyon találékony. Most 2.5 éves a nagy, és napi szinten használjuk a fellépőt. Hozzáteszem mi már előtte sem igen babakocsoztunk leginkább csak nyaraláskor. Bicikliztünk és triciklin toltuk. Alvás egyáltalán nem volt már neki babakocsiban a hétköznapokban.
2019. márc. 15. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!