Kunert master babakocsiról vélemény?
A Kunert babakocsikról azt kell tudni, hogy nagyon masszív, strapabíró, de cserébe baromi nehéz és nem könnyű irányítani sem. Cserébe árban kedvezőbb mint a 150 ezer forintos ilyen-olyan tudású babakocsik.
Az egykezes irányítást felejtsd el, illetve emelgetni sem tanácsos a súlya miatt, tehát ha a másodikon laktok és nincs lift akkor inkább nem vennék ilyet.
Pár lépcsőfokot nyilván meg lehet emelni, de ez nem az a könnyű fajta babakocsi. Én szerettem, mert családi házban laktunk, kb a baba féléves koráig használtuk a napi sétákhoz, arra tökéletes volt, aztán lecseréltük könnyű sport babakocsira amikor már nem kellett vízszintesben lennie a babának.
Kunert Goldunk volt, 3 in 1. Nagy kerekű, hátul rugós, elől bolygósítható, mind a városban, mind itthon (külterületen élünk, kavicsos utcákon sétáltunk) megállta a helyét. A városban levő nagy padkák sem jelentettek akadályt, felfújható és bolygósítható kerekei voltak, sosem volt vele probléma.
A tolókarja állítható, így a nálam 1 fejjel magasabb férjem is kényelmesen tudta tologatni.
A sportrész teljesen dönthető és óriási hely van benne! A mózes is emelhető 2 fokozatban, szintén nagy hely van benne, kényelmesen bele tudtam takaróba bugyolálni a babát.
Alumínium vázas, így a súlya sem vészes, nem okoz nehézséget megemelni.
A tapasztalataim alapján ez egy szuper babakocsi, csak az extrákkal kell kérni, így kb.85.000.
Kiváncsi lennék, hogy az indok nélküli sz.rozók mennyi ideig használtak egy ilyet, egyáltalán volt-e nekik?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!