Mi ilyet vettünk, azért kérdezem csak hogy mire szamitsak, elfelejtettem írni, hogy inkább személyes véleményt várok.
De ha nem személyes az is jöhet :)
Lengyel gyártmány? Nekünk Kunert volt nagyon hasonló szerettük,tágas volt,kényelmes és havas úton is jól ment.
És nem vagyunk prolik csak mondjuk minek költsek 100 ezret babakocsira mikor legtöbbet autóval megyünk?
nekem 10 eve volt hasonlo kocsim.valami viking markaju volt.
nem sokat hasznaltuk,nem szamitott,hogy egy batar dog volt.igazabol a mai napig hasznalhato kocsi,nagyszuleimnel van a padlason.
mai fejjel mar nem vennek ilyet,de elso babaskent az ember belefut,es tanul a hibaibol.
nekem aprilisi szuletesu a kisfiam,igy a mozes felesleges volt,nem is hasznaltuk.de pl egy teli babanak jobb egy merev mozeses kocsi.jobb a bolygo kerek is.nehez az ilyeneket emelni ha a gyerkoc feled nez.kanyarodni pedig csak ugy lehet,ha megemeled az elejet es a hatso kereken fordul.nem praktikus,foleg ha bevasarlas is figyel az aljaban.
ha nem is futja dragabb kocsira,erdemes hasznaltak kozt szetnezni.szuper jarganyokat arulnak ennyi penzert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!